Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
На планирам да се повторам. Се што имав да напишам,напишав во претходните постови.

Е дај сеа која титула? ФА куп? Па таму се игра со втори тимови, биди малце реален, ако гледаш така Бенитез ЛШ освои па го хејташ. И да, го уназади тимот со 10 англиски трансфери кои реално ги претплати. Ама ако само ти нејкеш да го увидиш тоа не е проблем, само работата е да не праиш ко тука да го мрзиме Кени кога врска си нема, праиме реален муабет за неговата трансфер политика и тоа е се
--- надополнето: 11 декември 2012 во 00:32 ---

Аман бе битолчанец па и педер:place:
Тука си грешка. ФА купот е најстаро натпреварување и е многу почитувано, далеку,далеку пред Карлинг купот.....

Hmmmm let's see.....Ameobi? :D
Сериозно, јас го сакав Бенито на клупа, бидејќи стварно имаше успех со Ливерпул а и јас лично Мурињо, Манчини и Капело ми се двајцата најодвратни тренери.....добро де малку и Мојес :D
Абе види Бенитез изненадуавше некои утакмици со тактиките, ама незнам зашто некако на нерви ми идеше. Плус многу му е некако лош односот со тие што го држат клубот. Он мисли дека може во јавност да се жали и да бара пари за трансфери и тоа да нема никаков ефект. Истото го направи и во Ливерпул и во Интер. Ок, може му требаа пари за некоја негова замисла, ама сега што е тука е, работи со тоа што можеш или оди си, иначе само создаваш негативна енергија во екипата а и сепак, директорите се над него, нема да го трпат како јаде гомна у јавност.

Тука си грешка. ФА купот е најстаро натпреварување и е многу почитувано, далеку,далеку пред Карлинг купот.....
Па не се слагам баш, за мене се ЛШ и ПЛ титули за кои ме интересира. Да бидам реален не ни сакам да играме во овие купови, освен ако не им се дава шанса на младите играчи.

Како и да е, Карлинг го освоивме :)
Лани мамето му го еб**ме на куповите, ама ипак беше интересно да се гледа финалето со Кардиф-натпревар на кој имам клаено најмногу нерва во целиот мој живот беден :D, и да Carrol header vs Toffees :)

Интересно е ама мамицата у пичка бе, кога ги ташлавме Реал, Барса, Милан, Па голот на Џерард против Олимпијакос за 3-1 и квалификации понатака, со Базел утакмицата 3-3 а ни требаше победа да поминеме, не се ни споредува со овие утакмици. Се би дал да влеземе оваа сезона ЛШ и да грми Енфилд вторни, среда. Иначе сеа не ни глеам ЛШ, искрено кур ме боли кој ќе тепа.

Интересно е ама мамицата у пичка бе, кога ги ташлавме Реал, Барса, Милан, Па голот на Џерард против Олимпијакос за 3-1 и квалификации понатака, со Базел утакмицата 3-3 а ни требаше победа да поминеме, не се ни споредува со овие утакмици. Се би дал да влеземе оваа сезона ЛШ и да грми Енфилд вторни, среда. Иначе сеа не ни глеам ЛШ, искрено кур ме боли кој ќе тепа.

Јас за Сити навивав...ама ништо(n)

Јас за Сити навивав...ама ништо(n)
Ја за Јунајтед потајно, за да ги придобиеме нивните симпатии и да не не работат толку на темата за ПЛ така да уште сум во игра :)

Ја за Јунајтед потајно, за да ги придобиеме нивните симпатии и да не не работат толку на темата за ПЛ така да уште сум во игра :)

Толку сум не искусен, што не знам ни кој втор тим да го одберам.

Кој ве е*е...идам САМО на Дортмунд и Јуве, па што биде нека биде... :pos:

Изглеа само ја за Нордсјеланд бев :/ Сеа Селтик, Малага или Шахтјор нека земат, може и Галата пошо го лофкам Бурак Јилмаз :)

Tуку бек ту д сабџект, многу сакам да ги исплескаме убаво Вила у недела, три пати ме бутнаа на спортска мамето нивно, сакам да ги истуриме со прва петарда у ПЛ сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom