Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ни Шелви лажна 9ка, ни Морган или Јесил под оган да ги фрлиме, ја утре Стиви Џи би го играл лажна деветка...

Ни Шелви лажна 9ка, ни Морган или Јесил под оган да ги фрлиме, ја утре Стиви Џи би го играл лажна деветка...
Абе утре не чека борба, која ја немало уште од времето на Питу Гули :D....озбилно.....има утре сите да играт лажни 9ки,10ки,8мки и така натаму, утре ако сакаме победа, мора да победи тимскиот дух, борба за секоја топка, висок пресинг на кој неможат дефанзивците на Чеканите да се снајдат само ќе бунарат, а ако им ја оставиме средината, сите видовме што му се случи на Челси минатата сабота, така да мора да имаме повеќе посед на топка....

Моја прогноза за денес.....

c46d3a460b7c40b6864be9d.png

Лажна 9ка незначи оти Шелви ќе биди напаѓач, тоа значи оти сите играчи од средината на теренот ќе се уфрлаат како напаѓачи

Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Allen, Lucas, Gerrard, Downing, Shelvey, Sterling.

Ин Даунинг ви траст! :)

Овие денес ако ги тепаме........................................................................................наредната ќе ја изгубиме :icon_lol:

Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Enrique; Lucas, Allen, Gerrard; Downing, Sterling, Shelvey. #LFCDowning in shop window. Hence starts lately

Не ми текна на овој момент, ама стварно не знам што треба да направи до Јануари за да му скокне вредноста. Жал ми е за Сусо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom