RickyLFC9
Модератор
Инаку настрана од темава за трансфериве, заебана група ни се падна за Лига Европа. Сите 3 тима, Удинезе, Јанг Бојс и Анжи се на исто рамниште според мене. Ќе треба да се сее и жнее убаво ако сакаме даље...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку настрана од темава за трансфериве, заебана група ни се падна за Лига Европа. Сите 3 тима, Удинезе, Јанг Бојс и Анжи се на исто рамниште според мене. Ќе треба да се сее и жнее убаво ако сакаме даље...
Братче! ти знаеш во кој фан клуб пишуваш ??
Ми ги споредуваш еден ХЕНДЕРСОН и КЕРОЛ со ЏЕРАРД! ?
лол ти си само во тим како СИТИ без историја уште еднаш да не слушнам такво размислување! ЛОЛ!!!!!!!!!
Ја можам да ти дадам одговор на тоа прашање. Сигурен сум дека не би земале голема пара за Стиви Џи, за Кара и за Даунинг. Даваме играчи од кои ќе заработиме нешто и за кои имаме адекватна замена или пак со нивното продавање ќе си овозможиме финансиски да добиеме адекватна замена. Секако и ја нејќев да си иде Керол, али ете добро објаснување беше тоа на некој дека таму ќе игра прв тим и ќе му порасне цената за вгодина. Очигледно на Роџерс не му одговара таков играч, шо да праиме. Али тоа лошо што го напраи Роџерс беа изјавите што ги даваше за Керол, демек он можел да се вклопи, би бил будала да го даде на позајмица и на крај испадна ко мижи-баба само. Али ете, останува да видиме што ќе донесеме. Затоа полека, дочекај до полноќ и не претерувај со клетења жити све. Ја не коментирам ништо све дур не видам како све ќе се заврши. Ако не ми се свиѓа тоа шо сме го направиле и ја ќе клетам. Не ме сфаќај погрешно, не викам да не критикуваш работата, само не претерувај у тоа за на крај да не не бидеш у право. А може и ќе бидеш, не се знае тоа. Полека нека го исчекаме уште овој ден, после ќе судиме од све шо се десило летото.
.
По тоа што прочитав за 15 минс ќе има нови двајца несреќници![]()
А и наводно Стариџ бил на теренот кај што игра Челси....ако е ова вака we are down to bare bonesНајново, кажаа на скајспортс сега, Фулам ја одбиле и последната понуда на ЛФЦ за Демпси.
А и наводно Стариџ бил на теренот кај што игра Челси....ако е ова вака we are down to bare bones
Кажете му на Велемајсторот дека, што подоцна, тоа повисока е цената за играч кој матичниот клуб не е принуден да го продаде.
Кажете му на Велемајсторот дека, што подоцна, тоа повисока е цената за играч кој матичниот клуб не е принуден да го продаде.