- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
А ти не ми си јасен, шо тие финтава сега со Литвансково знаме???![]()
![]()
Под импресии сум уште, за малу ќе ги тепаа Америте во баскет

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти не ми си јасен, шо тие финтава сега со Литвансково знаме???![]()
![]()
Играта во средина ни е катастрофа. МОРА да се купи Ален оти е мајстор за ваква игра, мислам оти можи да направи разлика во средината, и иако звучи чудно и глупо, играчиве од нашава сегашна средина можат да учат од него (секако за овај стил на игра), а Белами очекувам да биде продаден во Кардиф иако би бил добар бек-ап играч.....Британија испадна. Значи Белами се враќа , а очекувајте го Ален овие дена ако воопшто доаѓа
Каљехон,Виља и Афелај ,овие ги зборат како главни имиња околу позајмица.. Што мислите??
Каљехон не ни треба. Плус нема да го дај Мурињо - џокер му еКаљехон,Виља и Афелај ,овие ги зборат како главни имиња околу позајмица.. Што мислите??
значи имате пари ( се глеа по трансферите што ги праите т.е сумите кои ги давате) а пак не се кревате горе на табела...кај е проблемот стварно ме интересира пошо ЛШ не е тоа што беше без ливерпул...дали е лоша трансфер политика, лоша управа на клуб или лош избор на тренери....
Агер за 20м во Сити.. Па нели Роџо кажа демек Агер не бил физички спремен?? лажат лажат маме им ебам расипано..