Е па тоа the_kop. Името, јузерот, ваљда се разбравме
--- надополнето: 9 јули 2012 во 02:30 ---
Ај да пробам ова со означувањето
superstarpizza

Најдов нов начин да го замарам
--- надополнето: 9 јули 2012 во 06:36 ---
Па тогаш заминвај надвор од скопјето

Сите одете кај шо треба, прајте тоа шо сте праеле кога сме носеле играчи у пичку материн!!!!! Сакам играчи да се купат!!
--- надополнето: 9 јули 2012 во 01:43 ---
Инаку да подискутираме малку за
Пачеко,Вилсон,Сусо,Коуди итн итн.
Што по ѓаволите се случи со Пачеко? Детето комплетно пропадна. Не успеа ни во еден ебан Рајо Валјекано да избори место во тимот. Таков талент а ништо од него. А и кај нас доби многу малку шанси. Истото е и со Вилсон. Мислам дека ако не се случи некаков пресврт ќе ги снема за кратко време од тимот. Коуди веќе е време да ја добие својата шанса како замена за Лукас. Наместо да купуваме деструктивец ете го Коуди да покажи дали вреди или не. Сусо годинава ако не добие шанса го губиме! Барем јас да сум како него ќе си одам
Овие играчи не може да просперираат поради притисокот од навивачите и нивната желба за доведување на Месиевци во тимот! (Генерално напишано, не е за тебе посебно!

)
Доколку на овие играчи би им се дало шанса тогаш би требало да не пазаруваме воопшто. Едино позицијата на Лукас пошто никој не го сака Спиро

.
Додека овие другиве се покриени со барем 3 играчи кои би можеле да играат пред овие играчи кои ги споменуваме сега.
Сусо - Шелви, Хендерсон, Џерард.
Вилсон - Шкртел, Агер , Кара , Коатес.
Значи доколку би играле децава би требало некој од овие да одпадне.
Што се однесува до Пачеко..... времето помина за негово полирање како фудбалски дијамант, како што го кажа Бенитез кога го донесе.
Според мене тој би треба да се продаде што поскоро, како би заработиле на неговата младина......
Што се однесува до Сусо да споменам една инфорамција која помина незабележано од сите медиуми а беше изнесена како пробен балон, или бар така мене ми личеше!
Информацијата дека Шефот на Мидлзборо имал приватен разговор со Сусо, каде овој го убедувал по секоја цена да премине кај него. Таму тој ми ветил загарантирана прва виолина и уште неколку симнати ѕвезди од небо.
Ова според мене треба сериозно да се свати.
Ова според мене и мое мислење е желба на Сусо да наметне своевиден притсок поради фактот што неговиот соиграч Стерлинг кој дојде одприлика исто време со Сусо веке има солиден број на минути во првиот состав. Сусо нема ниту секунда.
Мислам дека кога ке се поврзат точките ке излезе едно............. Или минутажа во прв состав, или заминување од Ливерпул.
Сусо е дојден 2009 или 2010 мислам, така да договорот му е сигурно при крај.... тоа ја отвара можноста за ваква закана!
Сепак...... како што споменав погоре, притисокот на навивачите не дозволува напредок на овие деца.
Стерлинг успеа само поради фактот што е Англичанец!