Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Фала богу не беа у право со шпекулацијата за тој циркузантскиот. Овој си е солиден за трет дрес. Само некако сите на темно идат. Не знам со каков дрес ќе играме против Вила и Вест Хем. Црвен не носиме против нив, пошто основата им е темно црвена. Црниот е исто само малку потемен, а и третиов е со сличен дизајн како нивните домашни.
Тие ќе ги менуват два пати шо ги е*ам :D

Официјалната страна на Ливерпул е некако down. Не се отвара веќе 10 минути, еднаш само се отвори и не се покажуваа новостите. Could it possibly be... a signing? :rolleyes:
--- надополнето: 5 јули 2012 во 15:32 ---
False alarm: Најава за промена на распоредот...

Официјалната страна на Ливерпул е некако down. Не се отвара веќе 10 минути, еднаш само се отвори и не се покажуваа новостите. Could it possibly be... a signing? :rolleyes:
--- надополнето: 5 јули 2012 во 15:32 ---
False alarm: Најава за промена на распоредот...
images

Жалам што ти предизвикав фрустрации :D
--- надополнето: 5 јули 2012 во 16:12 ---
Роџерс за Сигурдсон:

"Gylfi did fantastic for me at Swansea last season," said the boss. "He wasn't playing at Hoffenheim, I brought him to Swansea and he did very well for me there, scored seven goals in 19 games and was very, very good.
"He and I both sat and spoke and believed that playing football was going to be the most important aspect for him. But obviously it was important financially so we agreed a deal for him to go to Swansea and that was wrapped up.
"I then became the Liverpool manager, and that then wasn't something that was going to happen at Swansea. So he then had a choice of where he wanted to go. I knew what the market was and I wasn't prepared to pay anything over what I had known was agreed before.
"Liverpool would have provided Gylfi with a wonderful opportunity to perform with a manager that he knows and at a club which is a real footballing institution.
"But he's decided to go to Tottenham, for whatever reason. I wish him the best, he's a good kid and there's no ill feeling. We've got other targets and we'll move on."

We've got other targets. Такада стрпете се и наскоро ќе ги видиме :)

Роџерс со јасна порака до играчите : Или ќе играте со срце за и ќе се борите за Ливерпул.. или напуштете го клубот ...

Смее некој да не игра ... само тоа се поштуе ... само строго , така се доаѓа до успеси .

Добро.....Роџерс се изнафилозофира. Време е да видиме малку акција. До понеделник сакам Рамирез да се нацрта во клубот

Добро.....Роџерс се изнафилозофира. Време е да видиме малку акција. До понеделник сакам Рамирез да се нацрта во клубот

Еве ти акција:
147873941.jpg
Еве и други има:​
148005842_ap_8870_8eb610102e58487b0fa151e811c82fdb.jpg
148005842_ap_9627_d33f6c0429c7b71a50c273393c525e95_4ff5c30e66324858397774.jpg
148005842_ap_9836_4f0c89ad36232c1f10f1aab95954fad3.jpg
148005842_jp_3481_61c01919c6ce60dbf733c7ad54030bee.jpg
147873810-lucas-leiva-of-liverpool-in-action-during-a-gettyimages.jpg
147873548-brendan-rodgers-of-liverpool-in-action-gettyimages.jpg
147873534-brendan-rodgers-of-liverpool-in-action-gettyimages.jpg
И за крај (само за шефот Rosemberg :D):
AxCNZFPCAAMfmxU.jpg:large

Море какви тролови сте тоа нешто невидено :D
Инаку вреди жена му на Аквилани. Ако воопшто уште нешто вреди кај овој човек тоа дефинитивно е жена му. Ако остани кај нас ќе знам дека Роџерс сака да ја пердаши :D па затоа и го чува

148005842_ap_8870_8eb610102e58487b0fa151e811c82fdb.jpg

Црнчето у средина знам дека е Стефан Сама. Тој десно е Јалани Баио. Туку оној младинецон позади Енрике да не може некој да ми каже кој е?

^ Brad Smith ваљда :D...

EDIT: Да он е...

brad_smith.jpg
Чудно као никад не сум го слушнал, а тренира со првиот тим. Лев бек.... тоа ме потести дека Џек Робинзон го немам нигде видено одамна...

Еве поубав преглед од момците на тренингот: http://www.youtube.com/watch?v=i7B_UJMlmq8&list=UU9LQwHZoucFT94I2h6JOcjw&index=1&feature=plcp

Ми се свиѓа како голем број од младинците се вклучени во подготовките. Повеќето очекувам да заминат на позајмици, али би сакал Стерлинг и Сусо да ги видам во првиот тим. Мислам дека Бренди ќе ги вклучи нив двајца во првиот тим наредната сезона. Се совпаѓаат двајцата со неговиот начин на игра. 3-4 нови играчи, плус интегрирање на неколку младинци и екипата е составена :)

Чудно као никад не сум го слушнал, а тренира со првиот тим. Лев бек.... тоа ме потести дека Џек Робинзон го немам нигде видено одамна...

J. Robinson е со репрезентацијата до 19 г. на Англија заедно со C. Coady... А за B. Smith имам многу позитвни работи прочитано, демек е на исто ниво како и Robinson и се очекува многу од него, солиден во дефанзива и одличен во нападот, исто така многу брз. Ваљда има нешто чим е повикан да тренира со првиот тим заедно со повеќето од подобрите младинци што ги имаме. И J. Teixeira истотака тренира со првиот тим.

J. Robinson е со репрезентацијата до 19 г. на Англија заедно со C. Coady... А за B. Smith имам многу позитвни работи прочитано, демек е на исто ниво како и Robinson и се очекува многу од него, солиден во дефанзива и одличен во нападот, исто така многу брз. Ваљда има нешто чим е повикан да тренира со првиот тим заедно со повеќето од подобрите младинци што ги имаме. И J. Teixeira истотака тренира со првиот тим.
Да, да го видов и Техеира. Шо читам вака сите го мешаат со Сусо :D И од него се очекува доста, али не верувам дека ќе го пуштат оваа сезона. Ќе треба и за него позајмица за да се навикне на англиски фудбал. И Адам Морган можеби ќе го видиме на сцена наскоро. Мислам дека и он е со младинската репрезентација. За Стефан Сама иам сомнежи. Не за друго туку кога играше на пријателската против Валеренга лани, по утакмицата изјави дека си го заборавил дресот во соблекувалната таму :D Страв ми е да не кога ќе го стаиме во дефанзива да не се загледа негде и да ни начукаат гол некој :D (шала :) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom