Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Фала богу не беа у право со шпекулацијата за тој циркузантскиот. Овој си е солиден за трет дрес. Само некако сите на темно идат. Не знам со каков дрес ќе играме против Вила и Вест Хем. Црвен не носиме против нив, пошто основата им е темно црвена. Црниот е исто само малку потемен, а и третиов е со сличен дизајн како нивните домашни.
Тие ќе ги менуват два пати шо ги е*ам :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Официјалната страна на Ливерпул е некако down. Не се отвара веќе 10 минути, еднаш само се отвори и не се покажуваа новостите. Could it possibly be... a signing? :rolleyes:
--- надополнето: 5 јули 2012 во 15:32 ---
False alarm: Најава за промена на распоредот...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Официјалната страна на Ливерпул е некако down. Не се отвара веќе 10 минути, еднаш само се отвори и не се покажуваа новостите. Could it possibly be... a signing? :rolleyes:
--- надополнето: 5 јули 2012 во 15:32 ---
False alarm: Најава за промена на распоредот...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Жалам што ти предизвикав фрустрации :D
--- надополнето: 5 јули 2012 во 16:12 ---
Роџерс за Сигурдсон:

"Gylfi did fantastic for me at Swansea last season," said the boss. "He wasn't playing at Hoffenheim, I brought him to Swansea and he did very well for me there, scored seven goals in 19 games and was very, very good.
"He and I both sat and spoke and believed that playing football was going to be the most important aspect for him. But obviously it was important financially so we agreed a deal for him to go to Swansea and that was wrapped up.
"I then became the Liverpool manager, and that then wasn't something that was going to happen at Swansea. So he then had a choice of where he wanted to go. I knew what the market was and I wasn't prepared to pay anything over what I had known was agreed before.
"Liverpool would have provided Gylfi with a wonderful opportunity to perform with a manager that he knows and at a club which is a real footballing institution.
"But he's decided to go to Tottenham, for whatever reason. I wish him the best, he's a good kid and there's no ill feeling. We've got other targets and we'll move on."

We've got other targets. Такада стрпете се и наскоро ќе ги видиме :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Роџерс со јасна порака до играчите : Или ќе играте со срце за и ќе се борите за Ливерпул.. или напуштете го клубот ...

Смее некој да не игра ... само тоа се поштуе ... само строго , така се доаѓа до успеси .

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Добро.....Роџерс се изнафилозофира. Време е да видиме малку акција. До понеделник сакам Рамирез да се нацрта во клубот

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Добро.....Роџерс се изнафилозофира. Време е да видиме малку акција. До понеделник сакам Рамирез да се нацрта во клубот
Еве ти акција:
Еве и други има:​
И за крај (само за шефот Rosemberg :D):

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Море какви тролови сте тоа нешто невидено :D
Инаку вреди жена му на Аквилани. Ако воопшто уште нешто вреди кај овој човек тоа дефинитивно е жена му. Ако остани кај нас ќе знам дека Роџерс сака да ја пердаши :D па затоа и го чува

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Црнчето у средина знам дека е Стефан Сама. Тој десно е Јалани Баио. Туку оној младинецон позади Енрике да не може некој да ми каже кој е?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
^ Brad Smith ваљда :D...

EDIT: Да он е...

Чудно као никад не сум го слушнал, а тренира со првиот тим. Лев бек.... тоа ме потести дека Џек Робинзон го немам нигде видено одамна...

Еве поубав преглед од момците на тренингот: http://www.youtube.com/watch?v=i7B_UJMlmq8&list=UU9LQwHZoucFT94I2h6JOcjw&index=1&feature=plcp

Ми се свиѓа како голем број од младинците се вклучени во подготовките. Повеќето очекувам да заминат на позајмици, али би сакал Стерлинг и Сусо да ги видам во првиот тим. Мислам дека Бренди ќе ги вклучи нив двајца во првиот тим наредната сезона. Се совпаѓаат двајцата со неговиот начин на игра. 3-4 нови играчи, плус интегрирање на неколку младинци и екипата е составена :)

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Чудно као никад не сум го слушнал, а тренира со првиот тим. Лев бек.... тоа ме потести дека Џек Робинзон го немам нигде видено одамна...
J. Robinson е со репрезентацијата до 19 г. на Англија заедно со C. Coady... А за B. Smith имам многу позитвни работи прочитано, демек е на исто ниво како и Robinson и се очекува многу од него, солиден во дефанзива и одличен во нападот, исто така многу брз. Ваљда има нешто чим е повикан да тренира со првиот тим заедно со повеќето од подобрите младинци што ги имаме. И J. Teixeira истотака тренира со првиот тим.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
J. Robinson е со репрезентацијата до 19 г. на Англија заедно со C. Coady... А за B. Smith имам многу позитвни работи прочитано, демек е на исто ниво како и Robinson и се очекува многу од него, солиден во дефанзива и одличен во нападот, исто така многу брз. Ваљда има нешто чим е повикан да тренира со првиот тим заедно со повеќето од подобрите младинци што ги имаме. И J. Teixeira истотака тренира со првиот тим.
Да, да го видов и Техеира. Шо читам вака сите го мешаат со Сусо :D И од него се очекува доста, али не верувам дека ќе го пуштат оваа сезона. Ќе треба и за него позајмица за да се навикне на англиски фудбал. И Адам Морган можеби ќе го видиме на сцена наскоро. Мислам дека и он е со младинската репрезентација. За Стефан Сама иам сомнежи. Не за друго туку кога играше на пријателската против Валеренга лани, по утакмицата изјави дека си го заборавил дресот во соблекувалната таму :D Страв ми е да не кога ќе го стаиме во дефанзива да не се загледа негде и да ни начукаат гол некој :D (шала :) )

Kajgana Shop

На врв Bottom