stormspeaker
Бекрија
И чаре сега?
Ништо, на нас останува само да се надеваме на подобро.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И чаре сега?
Шо па и тука ме замараш сега? И не знам шо неточно виде у коментаро.Барем точен да ти беше коментарот, немаше да има причина да ти се „нафрлиме“.
Поздрав
сега тетка натали ќе те извлечеЈас пополнив онлајн апликација за менаџер на ЛФЦ![]()
бато убаво неколку пати се говореше на темава за да не го отвораш тоа ѓубре а ти па и си коментирал епа ете гледаш како е да коментираш и не се нервирај уживкај сиШо па и тука ме замараш сега? И не знам шо неточно виде у коментаро.
--- надополнето: 24 март 2012 во 19:13 ---
бато убаво неколку пати се говореше на темава за да не го отвораш тоа ѓубре а ти па и си коментирал епа ете гледаш како е да коментираш и не се нервирај уживкај си![]()
Дај и јас да пополнамЈас пополнив онлајн апликација за менаџер на ЛФЦ![]()
Тажно е тоа што Кени бара оправдување во распоредот на натпревари!
Не....суперстар не го даваме!! Има да продолжи со пишење тука. А Кени нека остани под услов да му стават спремен човек до него. Инаку лошо ќе бидиКолега јас мислам дека треба да бидеш достоен на ветувањето од кладбата што ја направивме пред неколку месеци ...Ако не се сеќаваш ќе те потсетам дека рече ако Ливерпул имат повеќе од 3 порази, јас веќе не пишам на овој форум...Јас од тогаш не пишав ниту едно мислење, зато што знаев како ќе излгедааат настаниве, и не се ни замарав искрено многу, т.е не читав никакви новости со клубот, само пратев мечеви за викенд и уште не ми е јасно како некои не гледаат дека работава не се оправа туку се довлошува....Значи уште стојам на тоа дека Кени мора да го напушти клубот и да се доведе млад и перспективен менаџер со многу познавање за модерниов фудбал, мој предлог би бил Јирген Клоп или Унаи Емери, али секако моето мислење нема да го земат во предвид
....
П.С Иначе не мораш да не пишуваш на форумов, не можам да ти забранам јас![]()
Шо па и тука ме замараш сега? И не знам шо неточно виде у коментаро.
Па не верувајNe mi se veruva do koe nivo padna Liverpool![]()
Дај малце поактивен на форумов! Ми текнува на твоите мислења и ја се слагав со тебе тогаш имаше добри дебати тука за Ливерпул. Нема потреба од такви кладби ко демек не пишувај на форумовКолега јас мислам дека треба да бидеш достоен на ветувањето од кладбата што ја направивме пред неколку месеци ...Ако не се сеќаваш ќе те потсетам дека рече ако Ливерпул имат повеќе од 3 порази, јас веќе не пишам на овој форум...Јас од тогаш не пишав ниту едно мислење, зато што знаев како ќе излгедааат настаниве, и не се ни замарав искрено многу, т.е не читав никакви новости со клубот, само пратев мечеви за викенд и уште не ми е јасно како некои не гледаат дека работава не се оправа туку се довлошува....Значи уште стојам на тоа дека Кени мора да го напушти клубот и да се доведе млад и перспективен менаџер со многу познавање за модерниов фудбал, мој предлог би бил Јирген Клоп или Унаи Емери, али секако моето мислење нема да го земат во предвид
....
Дај малце поактивен на форумов! Ми текнува на твоите мислења и ја се слагав со тебе тогаш имаше добри дебати тука за Ливерпул. Нема потреба од такви кладби ко демек не пишувај на форумов![]()
Колега јас мислам дека треба да бидеш достоен на ветувањето од кладбата што ја направивме пред неколку месеци ...Ако не се сеќаваш ќе те потсетам дека рече ако Ливерпул имат повеќе од 3 порази, јас веќе не пишам на овој форум...Јас од тогаш не пишав ниту едно мислење, зато што знаев како ќе излгедааат настаниве, и не се ни замарав искрено многу, т.е не читав никакви новости со клубот, само пратев мечеви за викенд и уште не ми е јасно како некои не гледаат дека работава не се оправа туку се довлошува....Значи уште стојам на тоа дека Кени мора да го напушти клубот и да се доведе млад и перспективен менаџер со многу познавање за модерниов фудбал, мој предлог би бил Јирген Клоп или Унаи Емери, али секако моето мислење нема да го земат во предвид
....