Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не...........јас сам ќе си гледам утакмици. Инаку можи некој и да фрлам низ прозор ако ме изнервираат овие :) Понеделник ќе победиме? Да знам дали да гледам.

Брат, да знаев јас секоја утакмица како ќе заврши, до сега мулти милионер ќе бев... :) Шала на страна....се надевам и сакам победа..!!!

А шо бива ние да заработиме на копуциве наши? :D:D Јбг или ќејф за победата или пари за киксот
Би ставил трол фејс ама не ми работи копи пејстот

Уфф добро е што и Тотнем и Челзи играа нерешено, така шо разликата од нас до 3-то место е 4 бода. Нема простор за разочарување, сепак ќе кажам...17 стативи и 5 утнати пенали (No luck Bitches). Останува сега Блекбурн и Њукасл да ги добиеме дома и да се подготвиме за Шити. Се надевам дека Капитенот ќе го имаме подготвен.

П.С. Зошто бе Кени не дава шанса на Стирлинг !??! :)

Уфф добро е што и Тотнем и Челзи играа нерешено, така шо разликата од нас до 3-то место е 4 бода. Нема простор за разочарување, сепак ќе кажам...17 стативи и 5 утнати пенали (No luck Bitches). Останува сега Блекбурн и Њукасл да ги добиеме дома и да се подготвиме за Шити. Се надевам дека Капитенот ќе го имаме подготвен.

П.С. Зошто бе Кени не дава шанса на Стирлинг !??! :)

Тотенхем има утакмица мањак...така да потенјцијални 7 бода...
а Спирлинг.....не знам....според мене мора прво да го прати на позајмица некаде во Чемпионшип дивизија, па после прв тим....иако има неколку утакмици во прв тим...и одлично се има покажано...

Всушност 5 бода помалку од Спарс. Рачунајте дека и Евертон ќе го изедат така да 8 бода........баталете трето дајте да видиме со четврто шо прајме. Ако продолжиме вака и тоа нема да го стигниме
Среќа шо и нашиве конкуренти се дрва инаку досега 100 бода ќе заостанувавме

Всушност 5 бода помалку од Спарс. Рачунајте дека и Евертон ќе го изедат така да 8 бода........баталете трето дајте да видиме со четврто шо прајме. Ако продолжиме вака и тоа нема да го стигниме
Среќа шо и нашиве конкуренти се дрва инаку досега 100 бода ќе заостанувавме

Ништо мора да се добијат следните утакмици на домашен терен. Сега мислам оти мора да се победи за да одржиме каков таков чекор со водечката четворка...

Гласањето на Скај Спорт заврши. Суарез играч на годината во Премиер Лигата. Честитки

Абе што им е фимот на овие? Дали сакат да ја наместат анкетата додека на победи ѓуптинот Нани?

Ајде бе коментирајте и овде копуци едни

Море море море кучиња касапски :pos: Си го најдов чупето на фб сите го испоаднавте ц ц ц ц ц

Стивен Џерард:Јас и Ливерпул сме љубовна врска која никогаш нема крај.
И како да не го сакаш покрај вакви изјави :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom