Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не...........јас сам ќе си гледам утакмици. Инаку можи некој и да фрлам низ прозор ако ме изнервираат овие :) Понеделник ќе победиме? Да знам дали да гледам.
Брат, да знаев јас секоја утакмица како ќе заврши, до сега мулти милионер ќе бев... :) Шала на страна....се надевам и сакам победа..!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.957
А шо бива ние да заработиме на копуциве наши? :D:D Јбг или ќејф за победата или пари за киксот
Би ставил трол фејс ама не ми работи копи пејстот

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Уфф добро е што и Тотнем и Челзи играа нерешено, така шо разликата од нас до 3-то место е 4 бода. Нема простор за разочарување, сепак ќе кажам...17 стативи и 5 утнати пенали (No luck Bitches). Останува сега Блекбурн и Њукасл да ги добиеме дома и да се подготвиме за Шити. Се надевам дека Капитенот ќе го имаме подготвен.

П.С. Зошто бе Кени не дава шанса на Стирлинг !??! :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Уфф добро е што и Тотнем и Челзи играа нерешено, така шо разликата од нас до 3-то место е 4 бода. Нема простор за разочарување, сепак ќе кажам...17 стативи и 5 утнати пенали (No luck Bitches). Останува сега Блекбурн и Њукасл да ги добиеме дома и да се подготвиме за Шити. Се надевам дека Капитенот ќе го имаме подготвен.

П.С. Зошто бе Кени не дава шанса на Стирлинг !??! :)
Тотенхем има утакмица мањак...така да потенјцијални 7 бода...
а Спирлинг.....не знам....според мене мора прво да го прати на позајмица некаде во Чемпионшип дивизија, па после прв тим....иако има неколку утакмици во прв тим...и одлично се има покажано...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.957
Всушност 5 бода помалку од Спарс. Рачунајте дека и Евертон ќе го изедат така да 8 бода........баталете трето дајте да видиме со четврто шо прајме. Ако продолжиме вака и тоа нема да го стигниме
Среќа шо и нашиве конкуренти се дрва инаку досега 100 бода ќе заостанувавме

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Всушност 5 бода помалку од Спарс. Рачунајте дека и Евертон ќе го изедат така да 8 бода........баталете трето дајте да видиме со четврто шо прајме. Ако продолжиме вака и тоа нема да го стигниме
Среќа шо и нашиве конкуренти се дрва инаку досега 100 бода ќе заостанувавме
Ништо мора да се добијат следните утакмици на домашен терен. Сега мислам оти мора да се победи за да одржиме каков таков чекор со водечката четворка...

S

Stivie G

Гостин
Гласањето на Скај Спорт заврши. Суарез играч на годината во Премиер Лигата. Честитки

Абе што им е фимот на овие? Дали сакат да ја наместат анкетата додека на победи ѓуптинот Нани?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.957
Ајде бе коментирајте и овде копуци едни

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.957
Море море море кучиња касапски :pos: Си го најдов чупето на фб сите го испоаднавте ц ц ц ц ц

S

Stivie G

Гостин
Стивен Џерард:Јас и Ливерпул сме љубовна врска која никогаш нема крај.
И како да не го сакаш покрај вакви изјави :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom