Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не е можно, Џерард пак е повреден :( Стартниот тим:Реина, Џонсон, Агер, Шкртел, Енрике, Хендерсон, Адам, Лукас, Даунинг, Керол и Суарез. Клупа:Дони, Коатес, Фланаган, Спиринг, Макси, Белами, Кајт

Не би требало да е повреден....иначе....ми се направи мерак кога ги видов двајцата штопери..... :) многу ме интересира како ќе изиграат

Не би требало да е повреден....иначе....ми се направи мерак кога ги видов двајцата штопери..... :) многу ме интересира како ќе изиграат
Штом го нема ни на клупата сигурно има нешто, прочитав нешто инфекција добил, колку е точно ќе видиме, а за Шкртел и Агер редно време беше Кени да ги стави да играат заедно

да имфекција имал. не е никаква повреда и ќе биде ок наредната утакмица. сега кени имаше интервју.

WOW го нема кајт во состав. сигурно неделава има добиено, па не можел да му даде на кени.

да имфекција имал. не е никаква повреда и ќе биде ок наредната утакмица. сега кени имаше интервју.

WOW го нема кајт во состав. сигурно неделава има добиено, па не можел да му даде на кени.
хахахахаха :pos::pos: ова иде у потпис :D

Ајде започна натпреварот, нека ни е со среќа и нека освојат 3 бода нашите YNWA

Значи најпрво нека ни е честито победа и нови 3 поени, супер игра, рутинирана победа, Агер и Шкртел играат супер во одбраната, Керол е се подобар и подобар, единствената мана ја гледам кај батко Луис, многу е себичен треба да се поправи малку, единственото добро од него беше асистенцијата до Керол при вториот гол

Значи најпрво нека ни е честито победа и нови 3 поени, супер игра, рутинирана победа, Агер и Шкртел играат супер во одбраната, Керол е се подобар и подобар, единствената мана ја гледам кај батко Луис, многу е себичен треба да се поправи малку, единственото добро од него беше асистенцијата до Керол при вториот гол

Брат, немој да збориш за себичност на овој дуел......немаше ни С од зборот.....се гледа дека оваа утакмица играше за тимот..односно за Керол да даде гол...колку пати можеше да шутне..да дрибла...а тој подаваше....

Во прво полувреме помалку шанси, а два гола. Во второ, повеќе шанси а ниеден гол. Мило ми е за победава, ама далеку од тоа дека ни е решен проблемот со реализацијата...но ајде, барем дадовме повеќе од противникот. Суарез можеше да направи уште една асистенција на Керол кога вториов беше отворен кај пеналтикот, ама пистолерото реши да финишира.

YNWA! ...погласна од свирежите на навивачите на ВБА :)

Не не и не. Не сум задоволен од Суарез. Ми оди на нерви. Премногу е себичен што сакате речете. Можеше комотно уште во неколку наврати да асистира плус слободниот му го зеде на Адам а местото беше совршено за левичар :tapp: Мора некој да разговара со дечково оти вака не оди
Друга работа -Керол!! Време беше да проработи.
Трета работа - пак се изнапромашувавме. Стварно не знам лек за ова

Нека ни е честито победата и само победи да редиме во нареден период....
За денешната утакмица презадоволен од двоецот штопери,на ниво Лукас и Адам очекувам уште по добри игри од нив двајца...
Керол и Суарез исто добро со таа разлика што Керол се залага многу повеке и тоа му се исплатеше со гол се надевам и на голови во иднина од него....Суарез добар,играше за тимот но играше човекот и за него да постигне гол не му успеа но јас мислам дека има голема разлика од почеток на сезона кога се расправаше со сите по ред од судии до противнички играчи па дури и со своите соиграчи,кога сакаше топката да биде само во неговите нозе и ред други работи....сега е далеку по смирен иако има моменти кога ги прави иститите работи како и на почеток на сезона но мислам дека таков карактер е и дека тешко ке се промене...

А да.....и уште една работа
Ако минатите две сезони мака мачевме со резултатите на гости сега дома го имаме тој проблем. Сезонава дома 2 победи и 3 нерешени за вкупно 9 бода а на гости 3 победи и 2 порази за вкупно исто така 9 бода. И тоа тие три победи се без примен гол и тоа се единствените утакмици на кои не сме примиле гол. Мора да се подобри реализацијата дома и да се земаат повеќе поени.

Не не и не. Не сум задоволен од Суарез. Ми оди на нерви. Премногу е себичен што сакате речете. Можеше комотно уште во неколку наврати да асистира плус слободниот му го зеде на Адам а местото беше совршено за левичар :tapp: Мора некој да разговара со дечково оти вака не оди
Друга работа -Керол!! Време беше да проработи.
Трета работа - пак се изнапромашувавме. Стварно не знам лек за ова
суарез беше фаулиран за пенал.
суарез му намести зицер на керол за 2-0 , кој патем со многу среќа го реализира тој зицер.
учиникот во игра на суарез е светлосни годни напред пред било кој друг играч на ливерпул.
себичен е малку да, ама ништо претерано.
според сите аналитичари и статисткики сега за сега е играч на сезоната, единствен конкурент му е силва од сити.

Мислам дека Даунинг треба на клупа да седне, ама баш ич не ги оправдува парите дадени за него...Белами на негово место и Макси десно на местото на Џордан.

ЕДИТ:

0:21 Okay :pos::ROFLMAO:

tumblr_lp6prwANpo1qf7ufd.png

суарез беше фаулиран за пенал.
суарез му намести зицер на керол за 2-0 , кој патем со многу среќа го реализира тој зицер.
учиникот во игра на суарез е светлосни годни напред пред било кој друг играч на ливерпул.
себичен е малку да, ама ништо претерано.
според сите аналитичари и статисткики сега за сега е играч на сезоната, единствен конкурент му е силва од сити.
Кога не би бил толку себичен не би имал конкуренција. Мислам дека сфаќаш на што целам. Никој не вели дека Суарез е слаб играч и дека нема придонес. Ама едноставно премногу е себичен а тоа мене ме нервира. Мразам такви играчи. Доколку Суарез почни да подава и почесто да асистира гарантирам дека ќе му нема рамен. А се дотогаш ќе е "меѓу најдобрите" ама никако најдобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom