Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
For the record ич не верувам у ова дека Чаби би се вратил кај нас, прво пошто секој втор трансфер период се спомнува вакво нешто, второ пошто е 31, трето пошто викаат дека би го земале пошто не сме успеале да го земеме Мики (што е ептен нелогично пошто не играат на иста позиција). Али кога ја читам шпекулацијата дел од мене сака да згрешам и пак да го видам ѕверот во црвениот дрес :rolleyes:

Нема шанса пак да се врати.
Воопшто не се ни вклопува во тактиката на Роџерс!

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4 Beta

Момци се читаме за 12-тина дена, до тогаш уште едно трансферче да падне и Аспас да даде гол на пријателскава со Престон пошто многу потешко ќе ви биде да ме читате ако не се деси тоа :D:)

Момци се читаме за 12-тина дена, до тогаш уште едно трансферче да падне и Аспас да даде гол на пријателскава со Престон пошто многу потешко ќе ви биде да ме читате ако не се деси тоа :D:)

Те молам гледај да не успееш да се дочапаш до нет на одмор :D

Дечки има ли нешто точно во ова

или само да пополнат простор?
Тешко да се каже, засеа никој достоен извор нема ништо вакво потврдено...

Јас глеав сеа на ССН кажаа дека е одбиена понудата ,али изворот им е дејли стар,дејли фејл... така да не се важи

Би-Би-Си потврди.
Понудава е валкана игра, само не знам дали на Арсенал или на Ливерпул.. Или ние им даваме до знаење на Реал дека Игуаин не ни е единствена опција, или вие му ја качувате цената на Суарез.

Јас глеав сеа на ССН кажаа дека е одбиена понудата ,али изворот им е дејли стар,дејли фејл... така да не се важи

Шансите дека Арсенал понудил 30 мил за Суарез се рамни на 0.001%

Како прво.... Арсенал никогаш не понудил сума поголема од 15 мил за играч
Второ.... Суарез не би барал трансфер во Англија
Трето.... Венгер никогаш не би посакал играч со таков темперамент
--- надополнето: 8 јули 2013 во 12:29 ---
Би-Би-Си потврди.
Понудава е валкана игра, само не знам дали на Арсенал или на Ливерпул.. Или ние им даваме до знаење на Реал дека Игуаин не ни е единствена опција, или вие му ја качувате цената на Суарез.

Може само да се свати како обостран дил.....
Вие нам цената нагоре, ние вам цената надоле!

Би-Би-Си потврди.

Не знам каде прочитав ама на кратко. Двојна игра на Арсенал/Ливерпул со што го од една страна го тераат Реал побрзо да го купат Суарез и со тоа им ја креваат цената на ЛФЦ со што им даваат до знаење дека не се единствени заинтересирани за играчот и штом што побрзо го купат овие Суарез, вие ќе си тргнете по посакуваниот Гонзало.

Прво Cole, па Carroll... Сега и Downing... ? West Ham легенди !!! :D
Liverpool have held talks with West Ham United over a possible move for Stewart Downing, as Rodgers continues to remove expensive signings from the club's wage bill. West Ham have followed up their £15m signing of Andy Carroll with an inquiry for his England international colleague, who has entered the final two years of his Anfield contract. That position would impact on Liverpool's negotiating stance and, though no bid has been received for Downing, West Ham would have to pay in excess of £8m to land the 28-year-old winger.

http://www.guardian.co.uk/football/2013/jul/08/luis-suarez-liverpool-arsenal

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom