Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Таман ќе си помислам дека бадијала сум јадел говна за Роџерс и компанија, конечено се стабилизираја и Роџерс со дечкиве експресно ќе ме демантираат. Само напред!

Не знам како само може Роџерс да биде крив за поразов.Прво мислев дека е тактиката и изборот на играчи ама после тоа го сменив мислењето.

Станува збор за ОЛДАМ, без тренер и тактика треба да ги победат. Сите играчи потфрлија.

Толку не го бива Фланаган бе, под Кени добри утакмици пружи. Иначе го заборави Спиринг :D

Не знам како само може Роџерс да биде крив за поразов.Прво мислев дека е тактиката и изборот на играчи ама после тоа го сменив мислењето.

Станува збор за ОЛДАМ, без тренер и тактика треба да ги победат. Сите играчи потфрлија.
Taka de, taka. Site kjotek. Na kamsikuenje so cat with nine tails.

Толку не го бива Фланаган бе, под Кени добри утакмици пружи. Иначе го заборави Спиринг :D

Пази сутиација, чиста топка да му даде на Суарез, овој шутира, па Суарез нешто му префрли и копуков му вика „фак оф“

Спиринг, тој сам себе се има заборавено.

Не го бива, Виздом веќе го помина, а и Меклафлин ќе го стигне.

Спиро е на позајмица, не ги знам деталите од договорот, можда ќе го откупат и онака од Болтон.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 21:21 ---
Пази сутиација, чиста топка да му даде на Суарез, овој шутира, па Суарез нешто му префрли и копуков му вика „фак оф“
Тоа беше Робинзон бе! Затоа пишав кастрирање. И ти имаш пиено денеска изгледа...

Не го бива, Виздом веќе го помина, а и Меклафлин ќе го стигне.

Спиро е на позајмица, не ги знам деталите од договорот, можда ќе го откупат и онака од Болтон.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 21:21 ---

Тоа беше Робинзон бе! Затоа пишав кастрирање. И ти имаш пиено денеска изгледа...
Krele e Robinson. Teska krelchuga.
Toj treba da se dade bespari u Sloga Jugomagnat.

Знаете најинтересно е што баш утре се погоди да се сликам за матура. Гарант некое педерче ќе ме слика и ќе ми каже "насмеј се пиле". Ќе му насмеам некој дома ја после ова денеска...

jack_robinson_5023958365d0e253338628.jpg

- Позајмица со донесувањето на нов фул бек! И да се кастрира за тоа што му го кажал на Суарез.

За тоа Фак оф треба да биде продаден уште вечерва. Копиљов добива 1 годишно минутажа а се дрзнува да му дига глас на најдобриот играч моментално.Кај шуто па уште боде.

Знаете најинтересно е што баш утре се погоди да се сликам за матура. Гарант некое педерче ќе ме слика и ќе ми каже "насмеј се пиле". Ќе му насмеам некој дома ја после ова денеска...
Постирај ја сликата, баш ме интересира изразот на лицето. :D
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 22:14 ---
каде е факинг КЕЛИ ?
Повреда на коленото.

Иначе Дин Бузанис, голманот на Олдам денеска, ни е поранешен играч од академијата. Го запамтив типчето откако го пуштивме пошто имаше интересно име и очекував да остане кај нас, па си го барав на менаџер и почнав да го земам на free кај и да идам ко Роџерс со Борини :D

И денеска ни го плесна убаво...

Цела сезона бе? Ја очекував негде Февруари-Март да се врати...

Не баш цела, мислам дека некаде на крајот на март или почетокот на април треба да се врати ама не очекувам да игра сезонава за да не ја обнови повредата...

Јас сум крив за то шо потфрлија играчите? Роџерс е тој шо треба да ги учи и да ги одржава во форма. Јас ги избрав копуците во одбрана и во средина?
Ах бее, на кое дереџе дојде клубот, абе ако треба со 10 играчи ќе игра тимот ама онакви дебили шо му е гајле, шо се дупат на терен и шо немат појма од фудбал во живото нема да дозволам да го облечат дресот на Ливерпул. Цел свет ни се смеј, на никој умот не му иди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom