Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Торес изјавува константно дека го напуштил Ливерпул од сосем други причини т.е дека навивачите еден ден ќе ја знаат вистината..Лично не верувам дека отишол за поголема плата..човекот беше БОГ кај нас + човекот не беше сиромав па сега отишол по пари ..и во ЛФЦ зимаше над 100це неделно.. пари гарант не се во прашање.

Да бе ќе испадне ко на Меирелеш интервјуто што беше кога потпиша за нив:

"Абе ја го сакам Ливерпул, ја највише го сакам Ливерпул, Ливерпул е најдобар клуб и најголема чест е да се игра за него. Али кога Челзи те бара не можеш да ги одбиеш"

-.- Да ја шишам мајка ти португалска така ти ебам фризурата...

Торес изјавува константно дека го напуштил Ливерпул од сосем други причини т.е дека навивачите еден ден ќе ја знаат вистината..Лично не верувам дека отишол за поголема плата..човекот беше БОГ кај нас + човекот не беше сиромав па сега отишол по пари ..и во ЛФЦ зимаше над 100це неделно.. пари гарант не се во прашање.
Отишол затоа што на Стенфорд Бриџ многу го почитувале навивачите, така нешто му беше изјавата.

Инаку тоа дека како мали биле навивачи на некој клуб и ја почитуваат традицијата и историјата на тој клуб е default изјава кога некој ке отиде за поголема плата во друг клуб.

Таа изјава дека еден ке ја дознаат вистината е за да не каже директно заминав за поголема плата и не ми е гајле за Ливерпул.

Едит: сега ми текна дека изјави и дека Челзи биле "голем клуб" и "победници" и тоа била една од причините.

За Torres можам да тврдам затоа што сум го гледал, дури и во Liverpool последната сезона не се залагаше и се влечеше по терен, едноставно го загуби тоа што го имаше, дали поради повреди или заради нешто друго незнам едноставно не е ист играч, а во Chelsea зема околу 180-190 000 неделно, дали мислиш дека ќе дојде и ќе игра за плата помала од 80 000 неделно? ..

Во ова верувам 200% ,денеска да му понудат со две раце ќе потпише само да си отиде од тамо..Човекот го понижија го исвиркаа го седнуваат на клупа константно ,доста му е..верувам у тоа дека да му подадеме рака ќе не фати.

Иначе да се слагам дека после повредата не беше тој стариот но ако се сеќаваш од кога дојде Кени на 2-та натпревари што ги играше за Кени даде 3 гола..тоа се играчишта и со нив никогаш не се знае,една мала искра,потег,случување и повторно може да распали..
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 22:02 ---
Да бе ќе испадне ко на Меирелеш интервјуто што беше кога потпиша за нив:

"Абе ја го сакам Ливерпул, ја највише го сакам Ливерпул, Ливерпул е најдобар клуб и најголема чест е да се игра за него. Али кога Челзи те бара не можеш да ги одбиеш"

-.- Да ја шишам мајка ти португалска така ти ебам фризурата...

За секој друг играч ќе се сложев и јас со ова ,но за Торес неможам.Околу неговото заминување мислам дека грешката е на наша страна,каде сме ја утнале незнам..Излезе еднаш статија дека сме го излажале околу неговата повреда..па еднаш читав дека му било ветено дека ЛФЦ ќе се зајакне тоа лето( па он потпиша договор) а потоа ние го донесовме Кончески..причината е гарант доста сложена..

За секој друг играч ќе се сложев и јас со ова ,но за Торес неможам.Околу неговото заминување мислам дека грешката е наша страна,каде сме ја утнале незнам..Излезе еднаш статија дека сме го излажале околу неговата повреда..па еднаш читав дека му било ветено дека ЛФЦ ќе се зајакне тоа лето( па он потпиша договор) а потоа ние го донесовме Кончески..причината е гарант доста сложена..
Колку Кончески е сложена причината :D

Па да ти ветат играчи и да го земат Кончески и јас би си отишол да ти кажам:eek::)
Не доби права шанса :pos:

Не озбилно, колку што Кончески не заеба нас, толку Хоџсон него го заеба. Супер си беше у Фулам, а сеа крши глава у Лестер... ако не го пратиле и од таму негде... а ни таму не беше прв избор ако не се лажам.

Не сакам такви непознати и анонимни играчи во тимот. Ху д фак ис Торес?? Ако дојди тој веројатно нема да го гледам Ливерпул дури не си оди

Не доби права шанса :pos:

Не озбилно, колку што Кончески не заеба нас, толку Хоџсон него го заеба. Супер си беше у Фулам, а сеа крши глава у Лестер... ако не го пратиле и од таму негде... а ни таму не беше прв избор ако не се лажам.

Кончески годинава има статистика од 1 гол и 4 асистенции ..си гази во Лестер:)

Кончески годинава има статистика од 1 гол и 4 асистенции ..си гази во Лестер:)
Види богати не сум знаел. Ех што прават нашиве играчи, кај и да идат газат... освен кај нас :D

Види богати не сум знаел. Ех што прават нашиве играчи, кај и да идат газат... освен кај нас :D

Шупаците кога ќе отидат од кај нас проигруваат:) али звездиве пепел им се дешава чим не напуштат..Рисе,Торес,Фаулер,Хески,Овен,Гарсија па и Алонсо не е тој што беше..

А зошто му судите на Торес? Ја причита некој приказната дека клубот сакал да го продаде поради состојбата со колената? Што ако тоа е вистина?

А зошто му судите на Торес? Ја причита некој приказната дека клубот сакал да го продаде поради состојбата со колената? Што ако тоа е вистина?

Знаев дека околу приказната со Торес ќе имам сигурен партнер во тебе:)(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom