Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Оволку промашувања значи не знам.. толкава неефикасност разочаран сум. Пак ке изгубиме од стоук.

аман бе веќе, аман
сега во соблекувална треба по некоја воспитна да подели кени пошо очигледно со арно не ја бидува работава

Суарез :tapp: Дечково дефинитивно е психички растроен. И дефинитивно сакам наредната утакмица да го видам на клупа за казна. И хет трик да постигни сега тоа е.
Ајде Коатес згреши ама што работеа Кели и Карагер чувајќи го само Џонс? Неможно. Средината слабо. Од Лукас,Агер и Керол сум најзадоволен.

Еднаш кога стварно требаше Суарез да падне.....не падна и продолжи.......ЧО-ВЕ-ЧЕ.....!!!

Иначе Коатес изигра одлично прво полувреме, со правовремени интервенции....али за голот ја сјеба....онака, прописно!!!

И не знам дали слушнавте ама Стоук на Британија сезонава само 2 гола примил. Рачунајте сега. Бункер треба да пробиеме за 1-1 и тоа не е сигурно дали ќе поминиме

Почнува 2то полувреме. Се надеваме дека ке ја прекинеме оваа неефикасност и ке победиме. YOU'LL NEVER WALK ALONE !

Со кој состав играте ме интересира, кои испаднаа на терен и како играте кој е подобар според шанси, акции до сега ?

Ајде ви држам среќа да ја свртите оти ми треба на кладилница :D

ГООООООООООООЛ !!!!!!!! СУАРЕЗ ФАНТАСТИЧНО !!!!!!!! 1-1 !!

Фала Богу. Фала ти ГОСПОДЕ ЗЛАТЕН!!! :cuc: Време беше
--- надополнето: Oct 26, 2011 7:59 PM ---
Со кој состав играте ме интересира, кои испаднаа на терен и како играте кој е подобар според шанси, акции до сега ?

Ајде ви држам среќа да ја свртите оти ми треба на кладилница :D
Реина,Кели,Карагер ( влезе сега Шкртел ) Коатес, Агер, Спиринг,Лукас,Хендерсон,Макси, Суарез, Керол
Ние сме подобри засега Суарез се изнапромаши ама затоа постигна одличен гол

Фала Богу. Фала ти ГОСПОДЕ ЗЛАТЕН!!! :cuc: Време беше
Реина,Кели,Карагер ( влезе сега Шкртел ) Коатес, Агер, Спиринг,Лукас,Хендерсон,Макси, Суарез, Керол
Ние сме подобри засега Суарез се изнапромаши ама затоа постигна одличен гол

Браво браво, ајде уште еден гол мавнете им (y)

Суарез е играчиште !!!
Ама Лукас колку е важен за оваа екипа на Ливерпул ехеее...колку само напредувал со неговата игра тоа е чудо....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom