Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Suso ептен јак.
Со онаква младина, Ливерпул не треба да се плаши за својата иднина. На работа, на труд! :icon_lol:
Ливерпулска верзија на Копачите :D Знам и ја нешто од литературава :P

За овие гнасите (благ зор) гејчестерски - МИНХЕН!!
За оние гнидите од федерација -АУШВИЦ!
За оној ретардот што судеше денес - Да му се врати болеста и како пес да цркни ѓубре скапано, гнида покварена. Амеба никаква бе. Крвта да му ја ебам негова. Жал ми е што не суди во регион. За вакво нешто таму жив нема да излези од терен.
А за вас токмаци едни - да одите кај Биафран да научите нешто оти ве гледам дел од вас поим немаат од некои работи.
И прекинете да ме цитирате и да ме замарате со тоа оти братучедките ќе ви ги ебам
--- надополнето: 23 септември 2012 во 21:23 ---
И да......Јунајтед е само едно обично, патетично и мизерно клубче ама ете ја имаат среќата ФА да е со нив па да освојуваат титули.

Suso ептен јак.
Со онаква младина, Ливерпул не треба да се плаши за својата иднина. На работа, на труд! :icon_lol:
Ама како си исфрустриран а? :D хахахахахаха на работа на труд :D :D

Се врати Rosemberg! Ми фалеше брат :)
Абе остај...изгорени бевте по мене немој Боже. Дип изгубивме инаку немаше да се вратам. Кога ќе му тргни на клубот ќе си одам и тоа на подолго време ако не и засекогаш

Абе остај...изгорени бевте по мене немој Боже. Дип изгубивме инаку немаше да се вратам. Кога ќе му тргни на клубот ќе си одам и тоа на подолго време ако не и засекогаш
Шо ти реков бе а? Претпосвката сам си ја донел врз никаква основа...Враќај се тука одма :D...

Ааа како не. Ќе те видам у Скопје титулата коа ќе ја кренеме како ќе се здрвиме у некоја кафана. Башка да те потсетам дека ти дужам две пива, едното што го одложив уште кога бев нов член ако ти текнува, другото коа ти кажав дека две добиваш коа ќе освоиме :D

Ова е веќе висока политика. Овде луѓе од горе се замешани тоа сега е дефинитивно јасно. Вo право беше Biafran Jet Set

Единственото нешто што ме натера да го сменам аватарот - Џонџо Шелви - во негова поддршка. Едвај чекам да се врати ѕверот и да си ја продолжи формата. Дефинитивно најборбениот наш играч.

Наредни три Норвич, Ридинг и Стоук....ајде оваа сезона да ја свртиме, да губиме дербија а да ги тепаме помалите. Би потпишал со две раце. Впрочем титули се освојуваат со помалите тимови.
Јас верувам во тимов, многу убаво играат така да кај и да е ке тргне, ќе почнеме а се качуваме нагоре. Многу многу убаво изиграа денеска.

Мене ми е срам да пишувам со овој аватер во овој фан клуб, ќе пишувам поретко цел месец :D.
Кој ли те тебе заеба!

Админ удари му бан на човекот... скрати м у маките!

Мене ми е срам да пишувам со овој аватер во овој фан клуб, ќе пишувам поретко цел месец :D.
Не знам зашто прифати да го ставаш. Да беше поштено ко шо се кладев со Топче за тоа дали Арсенал или Ливерпул ќе заврши со повеќе трофеи сезонава и ако изгубам одма ќе го ставам. Али ја на таа курвата со која се кладев у пиво нема никад да и го дадам. Незаслужено пиво - незаслужена победа. Со парите на Рики само Рики ќе лока пиво у Прага. Чао, пријатно.

П.с: Башка и пијан бев коа прифатив кладбата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom