Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Среќни сме у пичку матер за голот што ни одеше по линијата на стативата.. :D

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
SKRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!!!!!! YNWA

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Teenage Mutant Ninja SKRTEL !! Tananananaaa :D Забиј им ја да не можат да ја извадат!

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ален по мене најдобар со Стрелинг ... бравоо исто и Шелви добар беше ...
Ама Ален прекрасно игра :) вреди 15 милиона за него ептен сум задоволен .

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Јас ќе го пофалам Борини ако ништо друго за енергијата. Му го изблокираа ударот, корнер за Ливерпул и ја запали публиката, се наежив дури. Одамна на Енфилд не било волку живо, барем што ја пратам публикава. Супер играат сега за сега, никако да се повлечат него да пробаат уште еден да дадат за помирно да биде пошо неам више цигари да се смирувам до крај!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Не ги гледав првите 20 минути. Освен она од Тевез имаше некои други прoмашувања? На пример од наша страна?
Инаку од кога загледав добра игра. Ален играчиште. Борини ќе го биди потака. Му треба време. Шелви добар.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Полн погодок на Роџерс е ставањето на Стерлинг во стартни 11. Камо и Борини ко него да беше толкава закана. Ален ќе ни биде маестро по срединава у наредниве години, верувајте ми за ова. Не можам да сфатам како така лесно со него во составот добиваме цврстина во играта и контрола врз топката, и покрај тоа што типот е висок колку Спиринг а дури и послаб од него. Ќе го исплати секој цент даден за него, па дури и поголема вредност ќе добие. Кели и Коатес малце да се стегнат, многу наивно ги заебава Балотели.

А сега во второ полувреме потешко ќе биде. Ќе ги стаат нафташиве првин Силва па после и Џеко, па ако е ваков резултатот очекувајте едно 20 минути ко набутани у шише да играме. Најпанично нешто...

Аа да и судијава уште еднаш ако го нарече Борини, Ален, ќе му го запалам студиото. Иам другар шо не глеа фудбал а поише ги знае играчиве ебате од шо збориме пред него за фудбал...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Полн погодок на Роџерс е ставањето на Стерлинг во стартни 11. Камо и Борини ко него да беше толкава закана. Ален ќе ни биде маестро по срединава у наредниве години, верувајте ми за ова. Не можам да сфатам како така лесно со него во составот добиваме цврстина во играта и контрола врз топката, и покрај тоа што типот е висок колку Спиринг а дури и послаб од него. Ќе го исплати секој цент даден за него, па дури и поголема вредност ќе добие. Кели и Коатес малце да се стегнат, многу наивно ги заебава Балотели.

А сега во второ полувреме потешко ќе биде. Ќе ги стаат нафташиве првин Силва па после и Џеко, па ако е ваков резултатот очекувајте едно 20 минути ко набутани у шише да играме. Најпанично нешто...

Аа да и судијава уште еднаш ако го нарече Борини, Ален, ќе му го запалам студиото. Иам другар шо не глеа фудбал а поише ги знае играчиве ебате од шо збориме пред него за фудбал...
Чави и Иниеста колкави се? :icon_lol: Па и Меси

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Нури , Ален , Шелви :D ... интересно изгледа ... ама шо да прајме шо го иаме Стиви ... :) денес малце ми е подбегнува исто и Суарез.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не ги гледав првите 20 минути. Освен она од Тевез имаше некои други прoмашувања? На пример од наша страна?
Инаку од кога загледав добра игра. Ален играчиште. Борини ќе го биди потака. Му треба време. Шелви добар.
Еве ти директен линк од live коментар за утакмицата, овдека секад моеш да си проследиш тоа шо си го пропуштил. Со ѕвездичка обележуваат добри шанси, па ко што моеш да приметиш пред тоа со Тевез, Стерлинг му нафрли одлично на Борини, али Компани го загради и овој ја спука лево од голот.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Рам-там-там-тарарарам-там-там-тарара ЛУИС СУАРЕЕЕЗ !!! :P

Kajgana Shop

На врв Bottom