Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Allen, Lucas, Gerrard, Downing, Suarez, Borini . :vozbud: АЈДЕ МОМЦИ !!! :) ДА САКАПЕМЕ ДА СЕ ПОРАДУВАМЕ ДЕНЕС НА ПРВОТО МЕСТО !!!

Ајде со среќа на првиот натпревар момци. Мое предидување, 0:1 во прво полувреме, па по уште еден гол за двете страни во второ, што значи вкупно 1-2 да заврши :)

П.с: По можност Даунинг да ја отвори сезоната! :P

His tattoo proved he was a Red, Agger Agger,
'You'll Never Walk Alone' it said, Agger Agger,
He's going to City the papers said,
But he'll forever be a Red,
Daniel Agger Liverpool's number 5

Ма не ми е гајле кој ке ја отвори сезоната! само да тепаме! ако треба цела сезона нека дава голови само Кели! ама да тепаме :D :D
Инаку ако некој даде гол тоа ке биде Борини!! пошто сите ке внимаваат на Суарез...
ајде ајде уште 20 мин!!!!!!!!1 0-2 точен! борини , борини

Ајде бе да нека почнуваат ... неможам да дочекам :vozbud:

--- надополнето: 18 август 2012 во 16:02 ---
Шо се толку изгубени на почетоков ? :D

Пак по старо! Господ да слези не ни помага.

Добро бе! до кога ние ке промашуваме а тие со еден шут во гол ке не победуваат!

овој па без осет шо гол ни даде! ПМ

И еве почнаа нервозите за нас :mad:. Се надевам дека ќе заврши како што мислев 1:3.

Gerrard слабо, Borrini слабо може дека му е прв натпревар у PL, и Lucas сеуште е далеку од неговото најдобро... Allen најпозитивен на неговото деби, очекувам многу од него во црвениот дрес.

Да се надоврзам на коментаров:
Opta Sports ‏@OptaJoe
97% - Joe Allen completed 97% of his passes (34/35) for Liverpool in the first half vs WBA. Precise.

Суарез - Торрес ... епа ајде бе ?
Сам ќе игра ... знам истотo беше и со Нандо , нека го пикне одма Керол тој е решението .

Што кур е со дебилниве нафрлувања бе у пм више... Како може така да нафрлуваат, ем кога нема никој да искористи, ем кога има бољи опции у секоја ситуација... Ко да мислат дека не треба да играат ко шо играа на предсезонскиве...
--- надополнето: 18 август 2012 во 17:19 ---
Фала богу дебил е овој Лонг шо не знае да шутира, иначе готово ќе беше... Кара ин, Даунинг аут. Шо значи ова дека играме 4-3-2 ваљда...
--- надополнето: 18 август 2012 во 17:20 ---
Втор пенал, ај у курац што кур се дешава бе... :facepalm:
--- надополнето: 18 август 2012 во 17:21 ---
Е ова е више циркус.....

ауу ни нема рамен во барса стилот играме ма газиме бре
борини линиите ги црта нигде го нема, кели тапа,џерард исто, даунинг бетер , мислам единствен сјаен играч ни е ... ЈАС шо уопште и се надевав во нив

на коњ сме ако бидеме 5 место со оваква игра и саутемптон 5 ќе ни дадат

хахахахахаххахххххххххаххахахаххахахахаххахаххахаххахаххахахаххахаххахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахахаххахахахахахахахахахахахаххахахахахахаххахххххххххаххахахаххахахахаххахаххахаххахаххахахаххахаххахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахахаххахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахахах хахахахахаххахххххххххаххахахаххахахахаххахаххахаххахаххахахаххахаххахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахахаххахахахахахахахахахахахаххахахахахахаххахххххххххаххахахаххахахахаххахаххахаххахаххахахаххахаххахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахахаххахахахахахахахахахахахахха .... Дајте нова сезона отиде и оваа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom