Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-focused-bringing-new-recruits-Liverpool.html
Еве ви интересна изјава на Кени, во која вели оти единствен играч кој ќе си замини летово е Аурелио.....секако никој не очекува тој да го нареди списокот на играчи кои ќе ги продава, со ова само сака да извлечи некој денар повеќе за Макси,Кол, Аква, Кајт?, но воглавно летово повеќе ќе се носат играли отколку што ќе се продаваат. Од текстов јас добив неколку заклучоци
1) Аурелио дефинитивно си оди
2) Сака да извлече повеќе пари за горенаведените
3) Се прај на Тошо оти никој нема да продаде :D
4) Бидејќи ЛЕ почнува во Август (т.е. тогаш се игра последното коло пред групната фаза а ние во тоа коло ќе учествуваме) ние до тогаш мораме веќе да го имаме склопено тимот за наредната сезона, така да не би ме чудело да видам 2-3 играчи пред почетокот на Јули да бидат договорени
5) КЕНИ ЌЕ ОСТАНЕ МЕНАЏЕР НА ЛИВЕРПУЛ И ВГОДИНА.....

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-focused-bringing-new-recruits-Liverpool.html
Еве ви интересна изјава на Кени, во која вели оти единствен играч кој ќе си замини летово е Аурелио.....секако никој не очекува тој да го нареди списокот на играчи кои ќе ги продава, со ова само сака да извлечи некој денар повеќе за Макси,Кол, Аква, Кајт?, но воглавно летово повеќе ќе се носат играли отколку што ќе се продаваат. Од текстов јас добив неколку заклучоци
1) Аурелио дефинитивно си оди
2) Сака да извлече повеќе пари за горенаведените
3) Се прај на Тошо оти никој нема да продаде :D
4) Бидејќи ЛЕ почнува во Август (т.е. тогаш се игра последното коло пред групната фаза а ние во тоа коло ќе учествуваме) ние до тогаш мораме веќе да го имаме склопено тимот за наредната сезона, така да не би ме чудело да видам 2-3 играчи пред почетокот на Јули да бидат договорени
5) КЕНИ ЌЕ ОСТАНЕ МЕНАЏЕР НА ЛИВЕРПУЛ И ВГОДИНА.....

4 точка...

Тоа што почнуваат квалификациските утакмици, мислам дека не претставува никаков проблем.

После секој крај на трансфер период се пријавуваат играчите.

И не заборавајте дека некои ќе играт на ОИ и ќе им треба малку одмор после тоа(Хендо, Кели, Коатес, па можеби и Белами и Шелви). Сезоната бев нив ќе се почне.

4 точка...

Тоа што почнуваат квалификациските утакмици, мислам дека не претставува никаков проблем.

После секој крај на трансфер период се пријавуваат играчите.
Знам ама сепак би било поубаво да ни биди веќе склопен тимот.....

Не знам дали сте приметиле али Кени откако е дојден цело време се прави на Тошо за сите ствари. Се прави дека не знае многу ствари, дека не ги знае точно сите правила, кога ќе го прашаат нешто за некој негов играч ќе каже дека не зборел со него за одредената тема, дека не е определен за трансфери и кога ќе го прашаат за мислењето за досудени/недосудени пенали, офсајди или поништени голови, он вика дека не ја видол ситуацијата. А уствари сите овие ствари убаво си ги знае само нејќе ништо да издава или да критикува јавно на медиумите, па затоа стално вадат некои срања од неговите изјави и ги превртуваат зборовите демек кажал нешто (а уствари нема врска со реалната ситуација), а тоа го прават само пошто се исфрустрирани што не добиваат конкретни одговори. Многу ми се свиѓа неговиот стил на чување на работите зад затворени врати и како го заболе што зборат медиумите за него :)

Liverpool: Doni, Kelly, Carragher, Agger, Johnson, Henderson, Shelvey, Maxi, Downing, Carroll, Suarez

Subs: Jones, Enrique, Coates, Kuyt, Spearing, Sterling, Bellamy.

Not bad. Поверојатно е дека Џонсон ќе игра лево со Кара и Агер како стопери, но би било интересно да ги видиме Кара и Кели како стопери со Агер лево а Џонсон десно. Мило ми е што повторно ги гледам Шелви-Хендо во средината и дека Кени конечно му ја најде правата позицијата на Хендо. Ајде Енди нека стави некое голче и со тоа да ја затвориме сезонава :)

знам де, несум дотолку глуп, али за шала го кажав тоа, али ете ти не го свати тоа така :)

Сваќам ја шала , ама н-е-м-и-е до неа ... :D
--- надополнето: 13 мај 2012 во 15:59 ---
Линк ?

незнам дали да се смеам или да плачам па воа ни кај хаџиристевски го нема честитки до КПР господ знае колку пари ќе земат сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom