Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2143387/Kenny-Dalglish-doubts-mass-exodus-remains-focused-bringing-new-recruits-Liverpool.html
Еве ви интересна изјава на Кени, во која вели оти единствен играч кој ќе си замини летово е Аурелио.....секако никој не очекува тој да го нареди списокот на играчи кои ќе ги продава, со ова само сака да извлечи некој денар повеќе за Макси,Кол, Аква, Кајт?, но воглавно летово повеќе ќе се носат играли отколку што ќе се продаваат. Од текстов јас добив неколку заклучоци
1) Аурелио дефинитивно си оди
2) Сака да извлече повеќе пари за горенаведените
3) Се прај на Тошо оти никој нема да продаде :D
4) Бидејќи ЛЕ почнува во Август (т.е. тогаш се игра последното коло пред групната фаза а ние во тоа коло ќе учествуваме) ние до тогаш мораме веќе да го имаме склопено тимот за наредната сезона, така да не би ме чудело да видам 2-3 играчи пред почетокот на Јули да бидат договорени
5) КЕНИ ЌЕ ОСТАНЕ МЕНАЏЕР НА ЛИВЕРПУЛ И ВГОДИНА.....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2143387/Kenny-Dalglish-doubts-mass-exodus-remains-focused-bringing-new-recruits-Liverpool.html
Еве ви интересна изјава на Кени, во која вели оти единствен играч кој ќе си замини летово е Аурелио.....секако никој не очекува тој да го нареди списокот на играчи кои ќе ги продава, со ова само сака да извлечи некој денар повеќе за Макси,Кол, Аква, Кајт?, но воглавно летово повеќе ќе се носат играли отколку што ќе се продаваат. Од текстов јас добив неколку заклучоци
1) Аурелио дефинитивно си оди
2) Сака да извлече повеќе пари за горенаведените
3) Се прај на Тошо оти никој нема да продаде :D
4) Бидејќи ЛЕ почнува во Август (т.е. тогаш се игра последното коло пред групната фаза а ние во тоа коло ќе учествуваме) ние до тогаш мораме веќе да го имаме склопено тимот за наредната сезона, така да не би ме чудело да видам 2-3 играчи пред почетокот на Јули да бидат договорени
5) КЕНИ ЌЕ ОСТАНЕ МЕНАЏЕР НА ЛИВЕРПУЛ И ВГОДИНА.....
4 точка...

Тоа што почнуваат квалификациските утакмици, мислам дека не претставува никаков проблем.

После секој крај на трансфер период се пријавуваат играчите.

S

Stivie G

Гостин
И не заборавајте дека некои ќе играт на ОИ и ќе им треба малку одмор после тоа(Хендо, Кели, Коатес, па можеби и Белами и Шелви). Сезоната бев нив ќе се почне.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
4 точка...

Тоа што почнуваат квалификациските утакмици, мислам дека не претставува никаков проблем.

После секој крај на трансфер период се пријавуваат играчите.
Знам ама сепак би било поубаво да ни биди веќе склопен тимот.....

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не знам дали сте приметиле али Кени откако е дојден цело време се прави на Тошо за сите ствари. Се прави дека не знае многу ствари, дека не ги знае точно сите правила, кога ќе го прашаат нешто за некој негов играч ќе каже дека не зборел со него за одредената тема, дека не е определен за трансфери и кога ќе го прашаат за мислењето за досудени/недосудени пенали, офсајди или поништени голови, он вика дека не ја видол ситуацијата. А уствари сите овие ствари убаво си ги знае само нејќе ништо да издава или да критикува јавно на медиумите, па затоа стално вадат некои срања од неговите изјави и ги превртуваат зборовите демек кажал нешто (а уствари нема врска со реалната ситуација), а тоа го прават само пошто се исфрустрирани што не добиваат конкретни одговори. Многу ми се свиѓа неговиот стил на чување на работите зад затворени врати и како го заболе што зборат медиумите за него :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Дечки, знае некој кога ќе бидат промовирани гостинскиот и третиот дрес ? :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Liverpool: Doni, Kelly, Carragher, Agger, Johnson, Henderson, Shelvey, Maxi, Downing, Carroll, Suarez

Subs: Jones, Enrique, Coates, Kuyt, Spearing, Sterling, Bellamy.

Not bad. Поверојатно е дека Џонсон ќе игра лево со Кара и Агер како стопери, но би било интересно да ги видиме Кара и Кели како стопери со Агер лево а Џонсон десно. Мило ми е што повторно ги гледам Шелви-Хендо во средината и дека Кени конечно му ја најде правата позицијата на Хендо. Ајде Енди нека стави некое голче и со тоа да ја затвориме сезонава :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
знам де, несум дотолку глуп, али за шала го кажав тоа, али ете ти не го свати тоа така :)
Сваќам ја шала , ама н-е-м-и-е до неа ... :D
--- надополнето: 13 мај 2012 во 15:59 ---
Линк ?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
незнам дали да се смеам или да плачам па воа ни кај хаџиристевски го нема честитки до КПР господ знае колку пари ќе земат сега

Kajgana Shop

На врв Bottom