Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Утре со Лестер, без Матип, ама можи со Алисон на голот, макар да јас мислам дека нема да стартува уште утре.

Убав фудбал дефинитивно утре ќе гледаме, а се надевам и убав дочек на Брендан :)

Упсс Лололоврен стартуе хехе ќе биде забавно :vozbud:

Штo се дешaвa сo Кеитa,се oчекувaше дa испaдне игрaчиште oд негo.

Штo се дешaвa сo Кеитa,се oчекувaше дa испaдне игрaчиште oд негo.

Повреди... Таман фати ритам лани на крај од сезоната, се повреди против Барселона. Летоска играше не-целосно опоравен на Афричкиот Куп и се повреди на првата утакмица и при загревањето пред Супер Куп-от пак ја обнови повредата.
Автоматски споено мислење:

Стандард против Јунајтед у гости, Ливерпул не заслужи ништо од натпреваров како и претходните 5-6 - како да игра друг тим. После сите предвидувања дека Ливерпул ќе го згази Јунајтед, се очекуваше ова. Нема никакво оправдување. (n)

Зошто бе ко пички играат против овие со еден тон повредени што имаат.. ЦЦЦ

Поздрав другари навивач сум на ливерпоол и долго време барам дрес на ливерпоол 2017/18 или 2006-2012 сезони дресови но тешко да најдам па реков да прашам некој овде што има а не се сомневам вишок дрес да каже бидејќи сум мераклија на дресови а за жал од тие сезони и баш немам

Со прикажаната игра, не заслуживме ништо повеќе од бод против Јунајтед, така да, битно е што останавме непоразени и треба сеа да им даеме едно катаљарда голови на Тотнем за недела дена.

Разочаран сум од денешнава утакмица, не толку резултатски колку што пристапот ми смета. Излегоа премногу резервирано, разбирам претпазливост и се останато, ама целата поставеност беше многу импотентна и млитава, ниту проток на топка имаше, ниту ќора полушанса. Единствено последните 10 минути беа на ниво, да имаа уште еден таков интервал можеа лесно да си одат со трите бода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom