Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemate dostojna zamena za kutinjo koj do lani ja drzase sredinata na liverpul.
Зар не играше Кутињо доста пати и во средина, посебно минатата сезона? Мене така ми е останато во сњќавање, може и грешам.Само што Кутињо не играше средина во Ливерпул, односно играше на местото на Мане - лево во тројката во нападот, инаку да во право до некаде односно фали неговата креативност во нападот.
Зар не играше Кутињо доста пати и во средина, посебно минатата сезона? Мене така ми е останато во сњќавање, може и грешам.
Зар не играше Кутињо доста пати и во средина, посебно минатата сезона? Мене така ми е останато во сњќавање, може и грешам.
Баш проверив, минатата сезона 9 натпревари како крило и 11 во средина.Напротив, Кутињо играше повеќе лево односно на местото на Мане отколку во средина, бидејќи Мане доби црвен и 3 меча бан на натпреварот со Сити (ова за во лигата, во ЛШ играа со Кутињо поповлечено) а потоа имаше и повреда што му одзеде уште 4-5 натпревари па еден краток период седеше и на клупа бидејќи не беше во најдобра форма после повредата.