- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 7.858
А да си го пробаме Балотели како стопер/лев бек? И онака никој не го сака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека Матип уште нема меч фитнес и мислам дека нема да старта вечер.
Нема нервози деБез нервози сите сме за едно на оваа страна
премногу пасивно ми делуваше фан клубот затоа поставив тема за состав по македонски[DOUBLEPOST=1471973290][/DOUBLEPOST]иначе се спомнува нешто демек арсенал ке проба последната недела да го купи стариџ?Нема нервози деАма она испадна како професорките по македонски кога ќе дадеа тема за состав
![]()
За критика е и те како. Една нормална топка напред нема дадено, сите пасови му се до играчот до него или назад ја враќа, на нерви ми оди ова страшно. Порано барем некоја дијагонала знаеше да даде, сега "алиби" игра, страв му е да мрдне.До пред 5 месеци беше Ален, сега Хендо е дежурен кривец. Не дека игра којзнае што ама е далеку од критика. Плус, Клоп се обидува да го игра на нова позиција, последен играч за врска, нешто што досега го немаше играно.
Кога ке видиш средината е најголем проблем на овој ливерпул...ако чекаш од лалана и хендо нешто,тешко нас...[DOUBLEPOST=1472033081][/DOUBLEPOST]До пред 5 месеци беше Ален, сега Хендо е дежурен кривец. Не дека игра којзнае што ама е далеку од критика. Плус, Клоп се обидува да го игра на нова позиција, последен играч за врска, нешто што досега го немаше играно.
И мене ми оди на нерви морено...но нз дали приметивте колку он е дефанзивно лошо поставен толку средината губи топки и дуели шо се ствараат контранападии...со арсенал лалјна згреши на средина при првиот гол,не затвори за 2:4...со барнли стариџ губи непотребно контра гол...а хендо е баш пи*ка и тоа капитенска една топка незнае да изнеси ЕДНА!...машината милнер мора да игра на средина некаде поточно десно ...не е човекот за лев бек...да се проба со Чан и Вијналдум средишни...лево коу,десно милнер и средина Мане...или Вијналдум да игра понапред...клоп е некако чуден пошто игра многу играчи вон позиција...пак ке кажам тотнем мора да биде позитива...Далеку е од дежурен кривец,затоа викам дека му треба минутажа,ама за почеток нека ротира или нека игра цели натпревари ама во купови..Сите го плукаа и продаваа пред некоја година па после дојде време кога сите паѓаа во транс за него. Со Арсенал беше Ок,со Барнли неќам да коментирам оти после ќе ми биде криво,беше изгубен со милион грешки,вчера горе-доле како со барнли,некако како да се плаши да влегува во дуели за разлика од предходно кога беше многу остар играч.Кога и да изгубеше топка трчаше како луд да ја одземе или ако не правеше фаул,а сега се трга настрана да не речам како пи*ка,има еден добар пас или долга топка и после два-три погрешни,имаше сезона со убави голови а сега шутира млитаво и непрецизно...
Ако се бара кривец не е сигурно во Хендерсон.Не е он крив што Морено се понаша како да е уште на некоја плажа.. Што тиквата од голман прима смешни голови...И да не набројувам натаму,