- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Ме наежи упм!!
Штета ќе биде ако не им ги дадат...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме наежи упм!!
Последната понуда 44м фунти, демек.
http://www.mirror.co.uk/sport/footb...eem-sterling-transfer-manchester-city-6046091
Не верувам дека ќе попуштат а и не смеат, според мене.
Мислам дека ќе го договорат....премногу излезе од контрола, па ризикуваат да изгубат прилично добра сума на пари.
Башка што со прифаќање ќе ја решат главоболката до крајот на трансфер периодот за тоа коа че биде наредната глупост на Миниткава!
Според мене.....треба да се прифати и одма да се купи оној што наумиле да го купат (Бентеке,Лаказет..) како би можел да стигне на време во Тајланд!
Брат, губи 12.5м фунти по трансфер период до истек на договорот. Нема да им смени а ќе му покажат кај му е место.
Јас од повеќе причини не сакам да го продадат меѓу кои тоа дека можеа да се справат со еден Суарез, па да не можат со Стерлинг, не им е дојдено до пари, покажаа до сега и мора да му дадат до знаење дека не смее така да се курчи. Јас разбирам да сакаш или не сакаш да играш за еден клуб ама однесувањето е циганско, што ме напиња.
Исто така, уште еднаш ќе напоменам дека е најдобриот играч на негови години на негова позиција и не смееме да го изгубиме.
Ние не го сакаме, Роџерс го сака.Не сте ми јасни. Зашто го сакате Бентеке, кога никако не се вклопува во филозофијата и начинот на кој играте фудбал?
Бентеке би бил многу корисен во тим кој игра на нафрлени топки. Во тим како вашиот кој игра фудбал по земја, некој поагилен и технички поспремен напаѓач многу повеќе би дошол до израз.
Бентеке со hold up play и игра со глава не ми се уклапа кај вас.
нека оде дека сака . детиштеНајверојатно отиде Рахим.
Toa dodeka dojde Klop.Ние не го сакаме, Роџерс го сака.![]()