Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дали озбилно тролавте цело време? Па на пола Валандово кажав оти Ковачич оди во Ливерпул. :pos::pos:

Пизда ви матер преварантска. :cuc:
Се вежбаме за поголеми работи. В година избори има мора да дрмаме. Замисли како цел народ ќе го лажиме со инвестиции, вработеност, повисоки плати. По телевизии само брејкинг њус ќе врват. Готово, официјално ќе се отвара фабрика тамау и таму плата 1000 евра ќе се вработат 5000 луѓе. Абе ќе искиниме на избори :coffee:[DOUBLEPOST=1435277566][/DOUBLEPOST]А за Кова не се секирај. Скриј се некое време, секако ќе го земиме па во право ќе бидиш :D

Се вежбаме за поголеми работи. В година избори има мора да дрмаме. Замисли како цел народ ќе го лажиме со инвестиции, вработеност, повисоки плати. По телевизии само брејкинг њус ќе врват. Готово, официјално ќе се отвара фабрика тамау и таму плата 1000 евра ќе се вработат 5000 луѓе. Абе ќе искиниме на избори :coffee:[DOUBLEPOST=1435277566][/DOUBLEPOST]А за Кова не се секирај. Скриј се некое време, секако ќе го земиме па во право ќе бидиш :D
:D

Ве бива нема што. А и не треба кој знае колку да го прелажете народов кај нас. :icon_mrgr:

11057678_10205639382202241_3922750625390479019_n.jpg

Изгледа и овие успеавме да ги истроламе :D

minjole

klajn..........................skrtel........................................sako.............................moreno

...........hendo...............................kovacic.................................cutnjo...........................

................milner..............................sturige .............................firminjo......................
imame presilen sreden red i soliden napad no za zal odbranava ni e ko svicarsko sirenje ne bi ni se slosilo da ni dojde serhio ramos i otamendi pa da sme konkurenti za titula[DOUBLEPOST=1435285355][/DOUBLEPOST]ama sepak ova so koviacic izgleda ne bidna

Последно уредено:
Со доаѓањето на Фирмино, со шпекулациите за Нов напаѓач....
Каде бре ќе игра Ориги?

Ја иам многу надеж у детево....не ја ...сите имавме и сите сакавме да го имаме уште во Јануари.
Вака испаѓа дека ќе нема место за Стариџ а не еден Ориги.

Истово го мислам и за средниот ред.
Многу играчи за кои очекувавме да играат ќе отпданат. (Лалана, Ален)

Ама ајде...добри се овие главоболки.

Дали озбилно тролавте цело време? Па на пола Валандово кажав оти Ковачич оди во Ливерпул. :pos::pos:

Пизда ви матер преварантска. :cuc:

Многу брзо можиш да му кажиш на пола Валандово....:D

Гледајќи ги хајлајтите на Фирмава.....се повеќе и повеќе ме потцеќа на Суарез!:sramezliv:

ПС.Расипаа ми го филмо со тоа шо ќе и дадат одмор на Кутињо и Фирма за подготовките!:oops:

Гледајќи ги хајлајтите на Фирмава.....се повеќе и повеќе ме потцеќа на Суарез!:sramezliv:

ПС.Расипаа ми го филмо со тоа шо ќе и дадат одмор на Кутињо и Фирма за подготовките!:oops:

1. Исто (само не сакав да кажам, да не ми се смеат али ептен ми е тој тип на кошкалче).

2. Исто :Д

1. Исто (само не сакав да кажам, да не ми се смеат али ептен ми е тој тип на кошкалче).

Падни стани играч е....мести кичми.....и пука од 2-30 метри.

Ама ај сеа....да не фрлам уроци!:rolleyes:

Ако можи да се клај насловна слика на фан клубов моментално тогаш со сигурност би требало да биди ова

CIPqZ0xWgAA19T-.jpg

Добар играч е ама нешто на што ќе мора да поработат кај вас е неговото залагање на терен.Од што го имам гледано сезонава залагањето му е рамно на нула.

Добар играч е ама нешто на што ќе мора да поработат кај вас е неговото залагање на терен.Од што го имам гледано сезонава залагањето му е рамно на нула.

Па ако нешто Роџерс успеа да им пикне на сите тоа е залагањето. Кога еден Балотели покажува знаци на живот и праи пресинг :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom