Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jednog lepog sunchanog dana, a mozda ne i tad. Doduse, ako tepame sve do kraj ima sansa za prvi 4. Sega jasno ni e zosto nikoj marquee igrac nejkese kaj nas???Чекајте бе не плукајте, ќе видите ко ќе влезиме во форма, следната утакмица, или таа после неа, или после неа... тогаш звер ќе биди Роџерс![]()
Не е проблемот која кого му верува.
Играчите едноставно не играат.. А ако не играат тогаш нешто не штима во клубот.
Кога нешто не штима во клубот одговорноста оди на Менаџерот.
Толку е едноставно.
Вакви проблеми имаше и Бенитез и Далглиш.
Треба да се анализира штетата и да се направи проценка дали е потребно нов Менаџер или нови играчи.
Во овој случај според мене проблем е ова првово.
Мислам дека Газдите веќе размислуваат за таков чекор.
Не не, пак ќе ме нема цела сезона, имав и лани 2-3 коментари и сега 2-3 ќе имам. Не вреди едноставно. Лани зверот Роџерс, ова година има проблеми, незнам зошто, плус се засиле со 120м вредни играчи! Позз.Декио брат, не мислиш дека е смешно што лани те немаше никаде цела сезона и сега се појавуваш со саркастични коментари?
Не не, пак ќе ме нема цела сезона, имав и лани 2-3 коментари и сега 2-3 ќе имам. Не вреди едноставно. Лани зверот Роџерс, ова година има проблеми, незнам зошто, плус се засиле со 120м вредни играчи! Позз.
Pozz.Не не, пак ќе ме нема цела сезона, имав и лани 2-3 коментари и сега 2-3 ќе имам. Не вреди едноставно. Лани зверот Роџерс, ова година има проблеми, незнам зошто, плус се засиле со 120м вредни играчи! Позз.
Не не, нема да прекинам да го сакам Ливерпул, туку ќе прекинам да бидам саркастичен тука.Pozz.
Ja doduse nema da prekinam. Liverpool mi e predrag, iako sum kompletno razocaran od sezonava dosega, od igrata, igracite, transferite i menadzerot.
Sepak...YNWA
Bigjaa. Mada jas ke ostanam sarkasticen, zloben i losh se dodeka ne pocnat da go opravduvaat imeto, klubot i renometo, mamuimjebempreplatenuНе не, нема да прекинам да го сакам Ливерпул, туку ќе прекинам да бидам саркастичен тука.
Јас така сум предавник, лош и неписмен, и ми велат да сменам клубBigjaa. Mada jas ke ostanam sarkasticen, zloben i losh se dodeka ne pocnat da go opravduvaat imeto, klubot i renometo, mamuimjebempreplatenu
Мислењето за кое ми се смеевте, посведочено со коментарот под него. Жал ми е што бев во право. Порази од Астон Вила, Вест Хем, Њукасл, Базел, мачење со Мидлзборо до пенали, мачење со КПР, мизерии со Хал, надиграни од Челзи и Реал како да сме Лејтон Ориент, а не Ливерпул, 12то место, играчи кои до вчера се радувале што играат у ПЛ, а денес треба да ни го одржат престижот на нашиот клубот потпаѓаат под притисокот, разбирливо, не знаат ништо да играат и по теренот гледаме како се мачат 11 мажи, беспомошни и бездушни. Ова се веќе факти за кои нема дилеми. Да беше било кој друг тренер, веќе сите ќе скандираа негово напуштање и ќе му се смееја. Роџерс уште се држи само ради тоа од лани, ама тоа не е доволно. Жал ми е што морам да кажам, ама време е, Роџерс, и све поврзано со него, аут. Доколку згрешам и се покаам после тоа, фрлете ги камењата врз мене, ќе пробам да истрпам некако.Завршивме второ место и ќе играме ЛШ, затоа ќе земаме просеци за да се стабилизираме - Лузерпул. Неамбициозност, несериозност. И после ќе испаднеме у групи од ЛШ пошто тие ботови што вчера давале голови на Лејтон Ориент, сега ќе се соочат со екипи кои секоја сезона се борат за двата најпрестижни трофеи, домашниот и европскиот. И којзнае кој ќе биде крив после што не не бивало, а како и да не бива со такви играчи. Еве да речеме и ќе сме се стабилизирале, догодина значи пак ќе немаме класа играч. Стариџ ќе си отиде, Џерард при крај на сили, и изговорот ќе биде "немаме ѕвезди у тимот, никој нејќе да игра со Лалана и Бони, треба да се стабилизираме". И така у недоглед? Не. Треба да се пресече, да се купи квалитет. Едно име да повлече друго и така полека да градиме сериозен Ливерпул. Доста ги глеав ветрушкине, нејќам да се вратам на времињата кај што си ја маав главата со перница кога ги гледав Кончески, Кирјакос и сличните говна ко нив. За денешниов Ливерпул, од кој сите очекуваме да бидеме сериозна екипа на сите полиња, секој што не е докажан играч е еднаков на тие ко двајцата погоре.
Не не одговорноста е цела на Роџерс тоа е факт.Крив е Роџерс зошто главни трансвер цели му беа Ловрен и Лалана (толку му дозволија газдите). Е сега, Лалана почнува да игра, колку толку мада далеку е од оправдување на довербата. Од друга страна командантов на одбранава игра на ниво на Седловски...
Не не одговорноста е цела на Роџерс тоа е факт.
Тоа што газдите го изиграа за засилувањата е фактор плус.
!