Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ајде, не се нервирајте :)

2378__4490__sturridge1000a_517X310.jpg

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/171796-sturridge-signs-long-term-lfc-deal

"We were so close to success last season and it was a bitter pill to take not winning the league, but that's just a taster of what the fans will get - but hopefully this time we'll have the trophies to show for it.

@Scouser88 :P

The Liverpool manager also disputes that he should have followed Chelsea’s transfer policy this summer and acquired more established talent, albeit fewer in number. He said: “Chelsea obviously brought in a seasoned professional in terms of the Premier League in Fàbregas. He’s a very good player. And then Costa, who is someone we looked at a couple of years back as well, his profile suits the Premier League.

“ We lost a top class player and then had to bring in other players to help us now and for the future. Once these players settle in and adapt and really understand how we work I think we’ll move back to where we were. There will be frustration now absolutely. No one respects that more than me. We have to work hard to get them settled and bedded in.”

А нешо ми вика, ако Ливерпул не заврши во топ 4 дека ке каже
- Some of the new player didn't settle in as we expected.

“ We lost a top class player and then had to bring in other players to help us now and for the future. Once these players settle in and adapt and really understand how we work I think we’ll move back to where we were. There will be frustration now absolutely. No one respects that more than me. We have to work hard to get them settled and bedded in.”

Сигурен сум дека дома го имаш Роџерс на постер. :D
Сериозно, не дека ми смета, ама интересно ми е дека баш ти се избацуваш со информации околу Пул.

"We were so close to success last season and it was a bitter pill to take not winning the league, but that's just a taster of what the fans will get - but hopefully this time we'll have the trophies to show for it.

@Scouser88 :P

Го држам јас за збор:love::love::D:D[DOUBLEPOST=1412383576][/DOUBLEPOST]

Транзиција брат тоа е. :)[DOUBLEPOST=1412383881][/DOUBLEPOST]Стариџ се потпишува на бел лист :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Абе не се нормални :pos:

Последно уредено:
Сигурен сум дека дома го имаш Роџерс на постер. :D
Сериозно, не дека ми смета, ама интересно ми е дека баш ти се избацуваш со информации околу Пул.

Kaков постер бе, на screensaver ми е... Читам, ме интересира, што за тролање, што за себе. Знае Роѓо да изненади со муабетишта :D
А веруј, има доста глупости од пресовите.
Еве, на пример, никој не го спомна Германецот на пресот на Челси што се испали со дуелот на Светските Шампиони.

Абе мишеви че тепаме денеска???

бтв, ми делува дека Роџерс си даде автогол некако со Балотели бе

од формација со
------------------------Џерард
-------Хендерсон
------------------------------------Кутињо
-------------------Стерлинг
----Стариџ---------------Суарез
каде што Кутињо ги разигрува сите тројца со топки во празен простор, каде што сите тројца даваа 100% на секој натпревар, 100% во секој дуел со противнички играч, каде што не можеше да се замисли натпревар без три гола во противничка мрежа, сега шо прајме бе????

некоја си 4-5-1 формација каде што единствениот шпиц нема ниту еден спринт 90мин, да го допри некој и да стани од трева му требаат 5 мин, уште 10 други причини кои ме мрзи да ги пишувам сега а треба да бидат за мрзата негова на терен. Формација каде што сите играчи делуваат како да имаат по 30 кила и не можат да добијат дуел со противнички играч, каде што не можи да се задржи топка во напад(премногу лесно ја губат), значи ептен е неспособен нападов годинава. Погрда игра немам гледано од времето на Хоџсон... Алооо Роџерс свестисе и што е можно нека има промени оти ова не се трпи повеќе. Настрана индивидуалните квалитети на Балотели, али според мене не е играч за Роџерс стил на игра, моментално тотален промаршај, закочена игра во напад, нема флуидност, нема отворање, нема ништо.

Туку нека се враќа Стариџ шо е можно побрзо затоа што моментално ми е единствена надеж како разлика на табела од 7 без него и топ4 со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom