Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Sto znam. Ke fali Kutinjo, a kapetanot ako pak igra kilavo, bez ogled na se, Rodzo ke treba da presece. I ne smeeme da primime prvi kilav gol. Treba da zbrcame prvi i da ne branime panicno rezultat. Odbranata ke bide klucna i Balo mora da stegne gol konecno

Sto znam. Ke fali Kutinjo, a kapetanot ako pak igra kilavo, bez ogled na se, Rodzo ke treba da presece. I ne smeeme da primime prvi kilav gol. Treba da zbrcame prvi i da ne branime panicno rezultat. Odbranata ke bide klucna i Balo mora da stegne gol konecno

Неможе... и не смее!

Целиот баланс во соблекувалната му е токму преку Каптанот.
Се додека тој самиот не каже дека не може мислам дека ќе игра макар бил и на штаки на терен.
Капетанот сам одлучува и за тренинзите...колку и како да тренира.
Мислам дека е очигледно дека го спрема и за нешто посериозно....помошник ваљда.

Без разлика јасно е како бел ден дека Капетнот игра во сите комбинации...едино тој самиот ако не сака!

мињоле, манкиљо, шкртел, ловрен, морено, џерард, хендерсон, ален, лалана, стерлинг, балотели, 3 бода. :icon_lol:

мињоле, манкиљо, шкртел, ловрен, морено, џерард, хендерсон, ален, лалана, стерлинг, балотели, 3 бода. :icon_lol:

Ален е на клиничка.. соба број 2!

Мињоле.. :facepalm:[DOUBLEPOST=1411821789][/DOUBLEPOST]Можда не е лошо да проба Роџерс да воспостави контрола у средина со Лукас на местото на Маркец, али ќе се осакати и така осакатениот напад...

Неможе... и не смее!

Целиот баланс во соблекувалната му е токму преку Каптанот.
Се додека тој самиот не каже дека не може мислам дека ќе игра макар бил и на штаки на терен.
Капетанот сам одлучува и за тренинзите...колку и како да тренира.
Мислам дека е очигледно дека го спрема и за нешто посериозно....помошник ваљда.

Без разлика јасно е како бел ден дека Капетнот игра во сите комбинации...едино тој самиот ако не сака!

Најубаво би било Џерард после завршеток на фудбалска кариера да си добие позиција Директор оф Фудбал. Замисли колку полесно би оделе тогаш трансферите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom