Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам што ги комплицираат работите.....има пишано на официјалната страна на Ливерпул дека е прифатена понудата на Хофенхајм!

Останува сега само на Бабел да си се договори со клубот!!

Не знам што ги комплицираат работите.....има пишано на официјалната страна на Ливерпул дека е прифатена понудата на Хофенхајм!

Останува сега само на Бабел да си се договори со клубот!!
Е па тоа е проблемот. Нема да се договори. Ти текнува на Инсуа ? Прифативме 2 понуди за него па пак ништо. Клубот прифатил ама ако Бабел не прифати? Сосила ќе го тераат ?

Е па тоа е проблемот. Нема да се договори. Ти текнува на Инсуа ? Прифативме 2 понуди за него па пак ништо. Клубот прифатил ама ако Бабел не прифати? Сосила ќе го тераат ?

Затоа и објаснувам на дечките од ова срањевот на ФБ....

Прифатената понуда од Хофенхајм значи дека ниту еден друг клуб не е во шема....кога се прифака понуда од еден клуб, сите други понуди се одбиен автоматски, додека тој тим преговара со тој играч!

E па изгледа ќе ги одбие многу брзо па ќе бара трансфер во Ајакс. Можно е ова да е мамка за Ајакс. И Бабел кажа дека сака да игра за Ајакс и негов добар другар го рекол тоа еве сега не сакал во Хофенхајм. Не знам од кај излегоа германциве. Ако трансферот пропадни Бабел ќе оди во Ајакс прилично сум сигурен.

Тоа дека другар на Бабел кажач дека сакал тој во Ајакс е чисто срање!
Се појави еден тип од никаде на Твитер и пиша дека Бабел оди во Јувентус.... повеке ми личеше на шега одколку сериозен твит од анонимус на твитер!

Така да Хофнехајм е сеуште во игра!

Не ми праи мерак што си оди Бабел. Барем не додека ние не се појачавме со некој друг играч

Не ми праи мерак што си оди Бабел. Барем не додека ние не се појачавме со некој друг играч

Точно, прво осигурај се па продавај. Истово го направивме и со Инсуа, па после дојде Којнот.

--- надополнето ---

Тоа дека другар на Бабел кажач дека сакал тој во Ајакс е чисто срање!
Се појави еден тип од никаде на Твитер и пиша дека Бабел оди во Јувентус.... повеке ми личеше на шега одколку сериозен твит од анонимус на твитер!

Така да Хофнехајм е сеуште во игра!

Твитерот е само за сеир. Ја видовте ли вчера веста за "Liverpool sign Bent!"? Толку брзо се рашири и се дигна паника а линкот водеше до слика на која имаше табла што пишува "Liverpool" и беше искривена. Или буквален превод на англиски: Liverpool sign bent. (the liverpool sign at the airport is bent). Умрев од смеа.

Леле не сум го видел тоа со знакот ама добра финта е:pos2: . Иначе морам да се отчленам од тоа ЛФЦ Трансфер шпекулации пошо више срцево ќе ми откаже. Само они со некој поврзуваат, наоѓаат твитери, гледаат луѓе на аеродроми. Јануари си проаѓа ние си го ладиме:smir:

Леле не сум го видел тоа со знакот ама добра финта е:pos2: . Иначе морам да се отчленам од тоа ЛФЦ Трансфер шпекулации пошо више срцево ќе ми откаже. Само они со некој поврзуваат, наоѓаат твитери, гледаат луѓе на аеродроми. Јануари си проаѓа ние си го ладиме:smir:
А и шо побрзо мора да се исклуче и копијата на ЛФЦ Трансфер шпекулации .

А и шо побрзо мора да се исклуче и копијата на ЛФЦ Трансфер шпекулации .

Да да, глеам објавиле твит од некој лажен профил на Бабел и го објавиле ко од него да е. :kesa:
Да беа барем за нешто у право, до сеа ќе имавме неколку нови играчи :)

Луге нема никаква врска. Ако Ливерпул прифати понуда за Бабел од Хофенхајм то не значи дека други екипи неможат да понудат цена и да преговарат со него. можат и 5 екипи да се договарат за личните услови со играчите. Значи ако Ливерпул има прифатено понуда и до Ајакс и од Хофенхајм Бабел ке можи да преговара и со двете екипи за неговите услови

Луге нема никаква врска. Ако Ливерпул прифати понуда за Бабел од Хофенхајм то не значи дека други екипи неможат да понудат цена и да преговарат со него. можат и 5 екипи да се договарат за личните услови со играчите. Значи ако Ливерпул има прифатено понуда и до Ајакс и од Хофенхајм Бабел ке можи да преговара и со двете екипи за неговите услови
Така е и на football manager :) :pos2:

Абе досадни се овие ептен со Суарез. Ова стана нешто како - шпанска сапуница!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom