Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не знам што ги комплицираат работите.....има пишано на официјалната страна на Ливерпул дека е прифатена понудата на Хофенхајм!

Останува сега само на Бабел да си се договори со клубот!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.152
Не знам што ги комплицираат работите.....има пишано на официјалната страна на Ливерпул дека е прифатена понудата на Хофенхајм!

Останува сега само на Бабел да си се договори со клубот!!
Е па тоа е проблемот. Нема да се договори. Ти текнува на Инсуа ? Прифативме 2 понуди за него па пак ништо. Клубот прифатил ама ако Бабел не прифати? Сосила ќе го тераат ?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Е па тоа е проблемот. Нема да се договори. Ти текнува на Инсуа ? Прифативме 2 понуди за него па пак ништо. Клубот прифатил ама ако Бабел не прифати? Сосила ќе го тераат ?
Затоа и објаснувам на дечките од ова срањевот на ФБ....

Прифатената понуда од Хофенхајм значи дека ниту еден друг клуб не е во шема....кога се прифака понуда од еден клуб, сите други понуди се одбиен автоматски, додека тој тим преговара со тој играч!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.152
E па изгледа ќе ги одбие многу брзо па ќе бара трансфер во Ајакс. Можно е ова да е мамка за Ајакс. И Бабел кажа дека сака да игра за Ајакс и негов добар другар го рекол тоа еве сега не сакал во Хофенхајм. Не знам од кај излегоа германциве. Ако трансферот пропадни Бабел ќе оди во Ајакс прилично сум сигурен.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Тоа дека другар на Бабел кажач дека сакал тој во Ајакс е чисто срање!
Се појави еден тип од никаде на Твитер и пиша дека Бабел оди во Јувентус.... повеке ми личеше на шега одколку сериозен твит од анонимус на твитер!

Така да Хофнехајм е сеуште во игра!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не ми праи мерак што си оди Бабел. Барем не додека ние не се појачавме со некој друг играч

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не ми праи мерак што си оди Бабел. Барем не додека ние не се појачавме со некој друг играч
Точно, прво осигурај се па продавај. Истово го направивме и со Инсуа, па после дојде Којнот.

--- надополнето ---

Тоа дека другар на Бабел кажач дека сакал тој во Ајакс е чисто срање!
Се појави еден тип од никаде на Твитер и пиша дека Бабел оди во Јувентус.... повеке ми личеше на шега одколку сериозен твит од анонимус на твитер!

Така да Хофнехајм е сеуште во игра!
Твитерот е само за сеир. Ја видовте ли вчера веста за "Liverpool sign Bent!"? Толку брзо се рашири и се дигна паника а линкот водеше до слика на која имаше табла што пишува "Liverpool" и беше искривена. Или буквален превод на англиски: Liverpool sign bent. (the liverpool sign at the airport is bent). Умрев од смеа.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Леле не сум го видел тоа со знакот ама добра финта е:pos2: . Иначе морам да се отчленам од тоа ЛФЦ Трансфер шпекулации пошо више срцево ќе ми откаже. Само они со некој поврзуваат, наоѓаат твитери, гледаат луѓе на аеродроми. Јануари си проаѓа ние си го ладиме:smir:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Леле не сум го видел тоа со знакот ама добра финта е:pos2: . Иначе морам да се отчленам од тоа ЛФЦ Трансфер шпекулации пошо више срцево ќе ми откаже. Само они со некој поврзуваат, наоѓаат твитери, гледаат луѓе на аеродроми. Јануари си проаѓа ние си го ладиме:smir:
А и шо побрзо мора да се исклуче и копијата на ЛФЦ Трансфер шпекулации .

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
А и шо побрзо мора да се исклуче и копијата на ЛФЦ Трансфер шпекулации .
Да да, глеам објавиле твит од некој лажен профил на Бабел и го објавиле ко од него да е. :kesa:
Да беа барем за нешто у право, до сеа ќе имавме неколку нови играчи :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Луге нема никаква врска. Ако Ливерпул прифати понуда за Бабел од Хофенхајм то не значи дека други екипи неможат да понудат цена и да преговарат со него. можат и 5 екипи да се договарат за личните услови со играчите. Значи ако Ливерпул има прифатено понуда и до Ајакс и од Хофенхајм Бабел ке можи да преговара и со двете екипи за неговите услови

G

GucciMane

Гостин
Луге нема никаква врска. Ако Ливерпул прифати понуда за Бабел од Хофенхајм то не значи дека други екипи неможат да понудат цена и да преговарат со него. можат и 5 екипи да се договарат за личните услови со играчите. Значи ако Ливерпул има прифатено понуда и до Ајакс и од Хофенхајм Бабел ке можи да преговара и со двете екипи за неговите услови
Така е и на football manager :) :pos2:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.152
Абе досадни се овие ептен со Суарез. Ова стана нешто како - шпанска сапуница!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom