Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Море, маме му је*ем ... се скаменив ...
Се враќам од одмор сега, гледам челзи 9, манчестер 6, ливерпул 3 !!! Мислев сме играле , кога гледам сега сме биле на дневен ред, ми дојде срцето на место :)
Ајмо, јас би бил целосно задоволен со хет трик на џерард и 2 други од торес или било кој, да се потсетиме на ланскиот втор натпревар со вила :) :salut:

Ајде паѓа вечер Вила...Фернандо дава 2 гола минимум!

Вечерва едноставно Ливерпул мора да тепа ! Не примама ниакви извинувања , формата на Астон Вила е катастрофална . Со исклучок на Милнер никој не е во посакуваната форма.
Сметам дека денеска главен адут ќе ни биде одбраната на Астон Вила.
Шори Куелар и Дејвис не би требало а петставуваат проблем за Торес и Џерард . Во комбинација со бенајун и Бабел има да ја разбиеме одбраната на парчиња. Мене ми мириса повторување на резултатот од натпреварот со стоук !!!

The Reds XI in full is: Reina, Insua, Johnson, Skrtel, Carragher, Lucas, Mascherano, Kuyt, Benayoun, Gerrard, Torres. Subs: Cavalieri, Voronin, Riera, Ayala, Dossena, Kelly, Babel.

Ме бендисва :)

abe napravi faul....si dade avtogol.......odgovorno tvrdam deka lucas leiva ne e ni za vo vardar....za vo skendija a ne pa za u liverpool

Дрвоооооооооотоооо стопанкино автогол си даде леле бе зошто го мајка родила у пичку материн да фати. Абе поарно без него да играме со 10 играчи бе мамицата да му ја ебам шо го опичи.

koj lukas.........zver e be gledaj kako kreira igra..........c c c ete so znaci alonso...........

Ова значи пропаст жива, ајде сега нека го клај новото засилување шо си го зедовме од 2 милиони ебаму шупаците смрдени американски. Или Вороњин нека го клај тој е машина за голој у пичку материн да фатат, Н гог барем дава по некој гол ама колку шо видов ни на клупа го нема, ќе му дај шанса на Бабел да ги покажи квалитетите во губење на топката. Па и оваа Сител сега најде да нема програма.

Кој дрва ги имаме значи :toe::toe::toe::toe:.
Ама ајде има уште 45 минути.

Дечки денес онака ја пишав од 2 во 1 !

Така да , не губете надеж, мислам дека ке се вратите !

Дали ќе се случи Барнли и тоа на домашен терен? :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom