Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@navivacka
срцка ја да ти кажам нешто. вашиот клуб да не го спомнувам нема срека туку има голеееееееема помош од судиите. кога маскерано се бунеше на утакмицата со манчестер судијата му даде црвет ( втор жолт) картон а кога во други утакмици се бунеа ваши играчи кај истиот судија он се понашаше како ништо да не се случува.
Душичко моја кога веке збориме за непотребни картони, а забораваш на дуелот мегу Ливерпул и Челзи кога судијата место да му даде црвен картон за стартот на Жерард а даде на Лампард за ништо?или ке прекутиш за тоа а збореш за тие "помагања "на судиите за Манчестер?нормално не ти одговара и тебе да збореш за тоа нели кога знаеш дека и вас ви имат помагано...
Извинување до другите фанови на Ливерпул ама морав да вратам на постот...:smir:
Сосем оправдано. јас лично се срамам од такви плачки, па макар и од мои ко-фанови.
Не ме разбра :smir:. Постот не се однесуваше кон тебе.Ma jас не плачам само кажувам она што е...штом можел да каже пример за помош од судиите за Манчестер можам и јаснема што да се срамеш,тоа е реалноста...денес можеби нам ни помагаат утре вам,секогаш постоеле судиски грешки и не можеме ништо против тоа а ако не можете да сватите сега ваш проблем.
Спортски поздрав:salut:
Не ме разбра :smir:. Постот не се однесуваше кон тебе.
On topic ... http://goal.com/en/news/9/england/2...fielder-steven-gerrard-withdraws-from-england
Што е ова срање сега? Има ли некој повеќе информации?
Не си тапа англиски,тренирал една ден со реп и почуствувал болки на препоните тој нели имаше операција е па за тоа и ќе биде фит за со Тотенхем.ако ова за џерард е за повредата оти сум тапа англиски мислам дека не е сериозно бидејќи не сакал да ризикува на време се повлекол се надевам ќе иде спремен за со тотенхем
како прво да ти кажам на тебе а и на фановите кои навиваат за ливерпул. ни плачам ни па имам намера да плачам за фудбал јас само го кажувам моето мислење и вистината ја кажувам таква кава што е.Душичко моја кога веке збориме за непотребни картони, а забораваш на дуелот мегу Ливерпул и Челзи кога судијата место да му даде црвен картон за стартот на Жерард а даде на Лампард за ништо?или ке прекутиш за тоа а збореш за тие "помагања "на судиите за Манчестер?нормално не ти одговара и тебе да збореш за тоа нели кога знаеш дека и вас ви имат помагано...
Извинување до другите фанови на Ливерпул ама морав да вратам на постот...:smir:
Од денес сум за вас,ливерпул.Па си купив патики,шал,дрес,штуцни,костобрани,се