Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
па забрането му е да дават натпревари од други лиги кога се играа македонските натпревари

Ејј забораив ја на тоа, има у 17:00 Ѓорче Петров-Вардар, епа нишо ќе се глеа на нет или у паб.:toe:

@navivacka
срцка ја да ти кажам нешто. вашиот клуб да не го спомнувам нема срека туку има голеееееееема помош од судиите. кога маскерано се бунеше на утакмицата со манчестер судијата му даде црвет ( втор жолт) картон а кога во други утакмици се бунеа ваши играчи кај истиот судија он се понашаше како ништо да не се случува.

Душичко моја кога веке збориме за непотребни картони, а забораваш на дуелот мегу Ливерпул и Челзи кога судијата место да му даде црвен картон за стартот на Жерард а даде на Лампард за ништо?или ке прекутиш за тоа а збореш за тие "помагања "на судиите за Манчестер?нормално не ти одговара и тебе да збореш за тоа нели кога знаеш дека и вас ви имат помагано...

Извинување до другите фанови на Ливерпул ама морав да вратам на постот...:smir:

Душичко моја кога веке збориме за непотребни картони, а забораваш на дуелот мегу Ливерпул и Челзи кога судијата место да му даде црвен картон за стартот на Жерард а даде на Лампард за ништо?или ке прекутиш за тоа а збореш за тие "помагања "на судиите за Манчестер?нормално не ти одговара и тебе да збореш за тоа нели кога знаеш дека и вас ви имат помагано...

Сосем оправдано. јас лично се срамам од такви плачки, па макар и од мои ко-фанови.

Сосем оправдано. јас лично се срамам од такви плачки, па макар и од мои ко-фанови.

Ma jас не плачам само кажувам она што е...штом можел да каже пример за помош од судиите за Манчестер можам и јас:toe:нема што да се срамеш,тоа е реалноста...денес можеби нам ни помагаат утре вам,секогаш постоеле судиски грешки и не можеме ништо против тоа а ако не можете да сватите сега ваш проблем.

Спортски поздрав:salut:

Ma jас не плачам само кажувам она што е...штом можел да каже пример за помош од судиите за Манчестер можам и јас:toe:нема што да се срамеш,тоа е реалноста...денес можеби нам ни помагаат утре вам,секогаш постоеле судиски грешки и не можеме ништо против тоа а ако не можете да сватите сега ваш проблем.

Спортски поздрав:salut:
Не ме разбра :smir:. Постот не се однесуваше кон тебе.

On topic ... http://goal.com/en/news/9/england/2...fielder-steven-gerrard-withdraws-from-england

Што е ова срање сега? Има ли некој повеќе информации?

ако ова за џерард е за повредата оти сум тапа англиски мислам дека не е сериозно бидејќи не сакал да ризикува на време се повлекол се надевам ќе иде спремен за со тотенхем

ако ова за џерард е за повредата оти сум тапа англиски мислам дека не е сериозно бидејќи не сакал да ризикува на време се повлекол се надевам ќе иде спремен за со тотенхем
Не си тапа англиски,тренирал една ден со реп и почуствувал болки на препоните тој нели имаше операција е па за тоа и ќе биде фит за со Тотенхем.
Ова е добро:
http://goal.com/en/news/9/england/2009/08/11/1435130/new-deal-for-liverpool-prospect-daniel-pacheco
И ова:
http://goal.com/en/news/9/england/2...rano-is-committed-to-liverpool-rafael-benitez

Џерард се повреди Капитенот на Ливерпул Стивен Џерард има болки во слабините па нема да биде дел од пријателската средба помеѓу Англија и Холандија. Играчот за врска на англискиот репрезентативен тим синоќа на тренингот почувствувал болки во слабините и беше вратен во својот клуб како превентива.
steven_gerrard_captain_of_liverpool.jpg

Сите останати играчи на гордиот албион се на располагање на Капело. Како што е познато вчера исто така поради повреда отпадна и голманот на Манчестер Јунајтед Бен Фостер, тој беше заменет со Џо Харт.

Доколку повредата на Џерард е посериозна и тој го пропуште мечот со Тотенхем тоа ќе биде сериозен удар за Рафа Бенитез. Во тимот на Ливерпул повреди имаат Фабио Аурелио, Мартин Шкартел, Даниел Агер, Џејми Карагер, играчите за врска Алберт Риера и Алберто Акуилани. Фернандо Торес исто беше заменет во 60. минута за време на контролниот натпревар против Атлетико Мадрид минатиот викенд поради болки во ахилесот.

Од денес сум за вас,ливерпул.Па си купив патики,шал,дрес,штуцни,костобрани,се

како прво да ти кажам на тебе а и на фановите кои навиваат за ливерпул. ни плачам ни па имам намера да плачам за фудбал јас само го кажувам моето мислење и вистината ја кажувам таква кава што е.
е толку од мене

Од денес сум за вас,ливерпул.Па си купив патики,шал,дрес,штуцни,костобрани,се

:bravo::bravo::bravo::bravo:

А суспензер си зема ли??? Без тоа не можеш на Коп да седнеш.

se nadevam deka so gerard se ke bide vo red leeeeeeeeeeeee zal mi e sto ne mozam da vlezam vo aleksandar palace sakam torres da mi se potpise na dresot neka idat u kurac obezbeduvanjeto i policijava :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom