Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ок готово. Супер е браво за идејата и за изработката на потписот.

брат не иде некако, не ми ја покажува...иначе топ е сликата :wink:

Сними ја прво в компјутер па после долу на бровсе клаја и после ке стегниш над тоа кај шо пишува избриши ја сликата и ќе ти ја покажи, иначе не ја покажува.

добро е, средив, сеа малце буквите ми се поматни од оригиналот али ок, фала за помошта :D

Ја стаив и ја, сликата е супер, нека ја стаат сите навијачи на Ливерпул.:smir:

Шкртел и Карагер ќе бидат подготвени за в недела, само Гоцка да не го натепа Торес и се ќе биде во ред.

Ми се аресва потписот :) Одвај чекам веќе нека почни ова англиското оти то е.

Riera denes za spanija odigra fenomenalno .. Daj boze vaka cela sezona da igra za Liverpool

Немаме играч шо игра лошо.
Баш ги гледав Бабел и Кајт супер одиграа Кајт плус тоа стрелаше.:vozbud:
Реина: Тешко е да се замени Алонсо Голманот на Ливерпул, Пепе Реина смета дека Црвените тешко ќе можат да најдат замена за Чаби Алонсо.
Ливерпул го продаде Алонсо на Реал Мадрид, а го ангажираше Алберто Аквилани од Рома. Сепак Реина смета дека многу е тешко да се замени Чаби Алонсо.
"Многу е тешко да се најде фудбалер како Чаби" - изјави Реина за Daily Star.
"Тој е како диригент на оркестарот на теренот".
"Тешко е да се најде фудбалер од средината на теренот комплетен како Чаби Алонсо".
"Тој може да прави се. Кратки пасови, долги пасови, со глава игра добро и тактички е многу подготвен" - заврши голманот на Ливерпул.

Еве ме и мене со потпис. Слабо сум активен на форумов ама темава не ја давам за жива глава, редовно ја читам. :)))

Едвај чекам да почне првенствово, мамата. Да ги здробиме сите. :wink:

NEWS STORY ALBERTO AQUILANI: THE FIRST PICTURES
Paul Eaton 12 August 2009
aquilanistory.jpg
New signing Alberto Aquilani enjoyed watching his first competitive action as a Liverpool player earlier today when he joined Rafael Benitez at the Academy to see the Reds in a behind closed doors friendly. Aquilani, who will be officially paraded as a Liverpool player later this week, sat alongside his new manager to talk football as Liverpool overcame Oldham 2-0, thanks to goals from Lucas and Daniel Ayala.

Here are the first snaps of our new boy since he completed his transfer from AS Roma.

aquilani14.jpg

aquilani13.jpg

aquilani15.jpg

aquilani12.jpg

aquilani16.jpg

aquilani17.jpg

torres vcera se gledase deka se cuvase za u nedela ne se zamarase mnogu so nas a Riera lele kakov gol ni stegna auuuuuuuuu se nadevam deka i vo nedela vaka ke odigra

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom