Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто ви е уште еден всредина?Ако се повреди на пример аквилани 4-4-2 ке играте џерард и маскерано кајт напагач а бенајун крило на местото од кајт

А лани ко се повредија заедно Алонсо и Џерард или Џерард и Торес игравме со Маскерано и Лукас и нормално го примивме, Бенитез не игра 4 4 2 затоа треба да има солидна замена за в среде а не дрвцето да биди замена.

А лани ко се повредија заедно Алонсо и Џерард или Џерард и Торес игравме со Маскерано и Лукас и нормално го примивме, Бенитез не игра 4 4 2 затоа треба да има солидна замена за в среде а не дрвцето да биди замена.
Епа сега немате толку пари заа трошење еве барате и центархалф и халф е неможи во криза сте центархалф не ви треба мислам дека имате добра екипа е сега ако можи силва ама тешко

Лукас ќе си одел ако не добиел место во првиот тим:nesvest:
Леле дрвото стаса да ни се заканува абе оди си ако сакаш кој ти забранува бе дрво едно, тој не е за во работнички прв тим, ај се надевам ќе си замини па ќе купиме некој поасолен ама се чудам кој ќе дај пари за Лукас.

I jas sum za da si zamine Lukas,neka go prodadat nego neka zemat nekoj drug na negovo mesto ne znam od kaj go najde Benitez nego ama slab e.

лукас беше најавуван како голем талент го сака повеќе големи тимови ама ете кај нас дојде едно време се поврзуваше и со реал

22 години има кога ќе го покажи талентот, талент си на 18 а не на 22 а тој од талентот досега нема ни Т покажано. Не знај ни топка да додај ни на гол да мавни ни акција да пресечи, всушност не знам шо знај од фудбал.

neka si ide odma po golem baksuz od ovoj nema u svet sekad ko ke vleze u igra primame po 2-3 gola i toa on radi negovite kiksovi :kesa:
Има. Белети ко ќе влезе се прима гол, а Балак нема титула, ако игра во конкурентни тимови :D

здраво екипа, како иде? од дамна не сум ве дружел.. најмногу ради преодниот рок, кој некако ич не ми е интересен не го следам воопшто. преку глава ми е секогаш од вести од типот - го бараат - не го бараат, ќе си оди - ќе остане, потпишал - не потпишал, предоговор, сакал-не сакал... и слично. едноствано тоа не ми е интересно

читам за аквилани, ви верувам дека потпишал, бидејќи немам проверено.
искрено го немам многу следено како играч, освен чат пат кога сум имал шанса. може некој да опише каков тип на играч е ? што вака му е квалитет? знам дека би требало да го замени алонсо, значи таков профил на играч е? знае да асистира, или повеќе дефанзивно?
или некоја споредба со друг играч... баш ме интересира

здраво екипа, како иде? од дамна не сум ве дружел.. најмногу ради преодниот рок, кој некако ич не ми е интересен не го следам воопшто. преку глава ми е секогаш од вести од типот - го бараат - не го бараат, ќе си оди - ќе остане, потпишал - не потпишал, предоговор, сакал-не сакал... и слично. едноствано тоа не ми е интересно

читам за аквилани, ви верувам дека потпишал, бидејќи немам проверено.
искрено го немам многу следено како играч, освен чат пат кога сум имал шанса. може некој да опише каков тип на играч е ? што вака му е квалитет? знам дека би требало да го замени алонсо, значи таков профил на играч е? знае да асистира, или повеќе дефанзивно?
или некоја споредба со друг играч... баш ме интересира

Хахаха еве баш како за тебе има на гоал.ком http://goal.com/en/news/184/player-...-attention-liverpool-fans-everything-you-want
Тука ке си прочиташ се мислам дека ке разбереш многу добро си пишува.Иначе дечкото е повреден и се очекува да се опорави за 4-8 недели. Утре играме пријателска утакмица со Атлетико Мадрид од 16:00. Ќе биде интересно да се види Торес против својот поранешен клуб без разлика што е пријателска утакмица. Да најдеме некој добар стрим обавезно за утакмицата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom