брицо
liverpool
- Член од
- 22 мај 2009
- Мислења
- 567
- Поени од реакции
- 2
може и така добра идеаЗошто ви е уште еден всредина?Ако се повреди на пример аквилани 4-4-2 ке играте џерард и маскерано кајт напагач а бенајун крило на местото од кајт
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може и така добра идеаЗошто ви е уште еден всредина?Ако се повреди на пример аквилани 4-4-2 ке играте џерард и маскерано кајт напагач а бенајун крило на местото од кајт
Зошто ви е уште еден всредина?Ако се повреди на пример аквилани 4-4-2 ке играте џерард и маскерано кајт напагач а бенајун крило на местото од кајт
Епа сега немате толку пари заа трошење еве барате и центархалф и халф е неможи во криза сте центархалф не ви треба мислам дека имате добра екипа е сега ако можи силва ама тешкоА лани ко се повредија заедно Алонсо и Џерард или Џерард и Торес игравме со Маскерано и Лукас и нормално го примивме, Бенитез не игра 4 4 2 затоа треба да има солидна замена за в среде а не дрвцето да биди замена.
Од кај сте прочитале дека Lucas сака да си оди незнам...
neka si ide odma po golem baksuz od ovoj nema u svet sekad ko ke vleze u igra primame po 2-3 gola i toa on radi negovite kiksovi :kesa:
Има. Белети ко ќе влезе се прима гол, а Балак нема титула, ако игра во конкурентни тимовиneka si ide odma po golem baksuz od ovoj nema u svet sekad ko ke vleze u igra primame po 2-3 gola i toa on radi negovite kiksovi :kesa:
здраво екипа, како иде? од дамна не сум ве дружел.. најмногу ради преодниот рок, кој некако ич не ми е интересен не го следам воопшто. преку глава ми е секогаш од вести од типот - го бараат - не го бараат, ќе си оди - ќе остане, потпишал - не потпишал, предоговор, сакал-не сакал... и слично. едноствано тоа не ми е интересно
читам за аквилани, ви верувам дека потпишал, бидејќи немам проверено.
искрено го немам многу следено како играч, освен чат пат кога сум имал шанса. може некој да опише каков тип на играч е ? што вака му е квалитет? знам дека би требало да го замени алонсо, значи таков профил на играч е? знае да асистира, или повеќе дефанзивно?
или некоја споредба со друг играч... баш ме интересира