Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Тенк ју вери мач!!!!

Нема Шанси мислам дека Бенитез до толку не е да го пушти Алонсо во Арсенал и да ги засилува лутите ривали со играчи од светски ранг!
Ако Алонсо заминува мислам дека тоа ке биде Реал Мадрид да не ја заборавиме и добрата соработка помегу нив Мекманаман, Овен така да ако има нешто дефинитивно тоа ке биде Реал а ако не тој друг нема.:toe:

Ајде малку да се опуштиме со оваа фотографска сторија за Најдобриот Фудбалер оваа година во Премиер Лигата!

Уживајте!:helou:
Мојот нов потпис:
fergiebus.gif

Ова мора да го погледнете неверојатно и интересно!!!!!

И каде ке оди овој играч поврага!!!
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N164361090512-2359.htm

Шо прај Алонсо на клипчево, не ми е јасно шо е трикот, не се гледа убаво кај гаѓа в ќош или...:toe:

Ливерпул Легенди - Ѕвезди Легенди директен пренос на Наша ТВ-трае моментално!
мислам дека е во знак на трагедијата на хејсел!

Ливерпул Легенди - Ѕвезди Легенди директен пренос на Наша ТВ-трае моментално!
мислам дека е во знак на трагедијата на хејсел!

Фала брат што кажа,се мачев на компјутер да глеам. :)

Иначе не е за Хејсел тука е меморијален натпревар за Хилсброу.:helou:

И 1-0 за Ливерпул,Ian Rush,jeeeeeeeeee. :) :) :)

А Dalglish прв беше заменет, е така е тие се годините. Инаку R.Fowler требаше да игра ама се откажал поради повреда нешто, А Steve G е поканет како почесен гостин. Браво Легенди :)

Стиви џ на стартот помина во костим да се поздрави со сите!

2-0 хахахахахааха :vozbud:

А еве го и MACCA ( McManaman ):vozbud:

аууу тој коментаторот :tapp: ...

хахахаха каков гол на King Kenny :pos2: :pos2: :pos2:

Интересна утакмица,ептен ми беше мерак што ги глеав нашите легенди кои на времето татко ми ги глеал како газат иако сеа веќе без кондиција и доста здебелени. :)

Иначе годинава ќе си завршиме втори,Манчестер е шампионот и тоа е тоа.Неќам да разглабам дали заслужено ја освоија или не пошо реално ние сме си криви што ќе завршиме втори,со 11 нерешени тешко се станува шампион во најдоброто првенство во светот.
Но ние како скаузери никад не губиме надеж и ќе ја чекаме другата сезона во која што мислам дека конечно ќе ја земеме таа ебена титула.

WE SHALL NOT BE MOVED....

Ако можи некој да ми најди нешто торент од вечерашната утакмица ќе му бидам благодарен цел живот. Ај ако знајте најдете оти не сум спретен со тие торентите.
Многу сакам да ја гледам:cry:

Сум се згазил од смеење, јако направено, нема што:pos2::pos2::pos2:

Трај ке паднев од стол, колегите ме гледаат и мислат сум полудел!!!:pos2::pos2:
Јако јако направено !!!

Шо прај Алонсо на клипчево, не ми е јасно шо е трикот, не се гледа убаво кај гаѓа в ќош или...:toe:

Абе кош????
Абе таму гага кај тарантулите, али прво е јако коа довага навивач на Ливерпул и му кажува кај д стрела и Алонсо пуца а Реина не ни мрдна, и после рекламата продолжува дека најбитен е 12 играч т.с. публиката!!!

Какви добри анимации!!!:vozbud:

ronaldoo-1.gif
gibbs-megs.gif
balloon.gif
2egh6ch.gif
24n1xsg.gif
zwkf1d.gif
kitster29themescreensavuo1.gif
torres.gif
1-0_Torres-nef.gif
stevengerrardgooalbyhea.gif

49bbe387d6917&filename=11.gif

49bbe3c5eac63&filename=22.gif

49bbe489c4a79&filename=44.gif

49bbe61d2fb73&filename=66.gif

Одлични се анимациите,веќе си искористив една за потпис. :)

Еве неколку слики од вчерашниот меморијален натпревар на нашите легенди...

_DR27901.JPG

_DR27908.JPG

_DR13174.JPG

_DR13346.JPG

_DR13491.JPG

_DR14070.JPG

_DR14100.JPG

_DR28028.JPG

И едно видео од почетокот,коа нашите легенди ја пеат YNWA,КОП грми и некое детенце си ги испробува гласовните можности на микрофон и се убацува у песната. :pos2:

Може некој да каже која е точната цена на оригиналните дресови во тоа Фан-Шоп и дали за сите дресови се исти цените?И дали може да го остаиш да стават на него бројка и име?

Да не бидам целосно оф-топик :
Liverpool Legends vs All Stars

Torrent [за целиот натпревар]

Download Mediafire / Download Sharebee

Ги гледам анимациите што сте ги постирале тука од головите против нас Олд Трафорд.Секоја ви чест на таа утакмица,подобри бевте но само таа победа и победата кај вас дома ви останаа како сатисфакција оваа сезона.Можете колку сакате да ги повторувате тие голови,но фактот е еден ние сме старо-новите шампиони на Англија.Имаме шанса до го освоиме и европскиот пехар,но за тоа ќе почекаме,а вие останавте со празни раце и со многу зборови против нас.Но спортот,а поготово фудбалот денес е суров и вие го осетивте на ваша кожа.Ни зададовте многу маки оваа сезона,за што ви подавам рака,но сепак подобриот победи.
Повеќе среќа наредната сезона.Сега не сте веќе најтрофеен клуб во Англија имате и партнер во тоа,МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД.Догодина можеби и ќе ве поминеме:smir:
Примете спортски поздрав и не се лутете многу на нашите коментари.Според мене имате супер тим кој може да освојува титули,но ќе почекате за тоа.

бреј! ова е фан клуб ливерпул или фан клуб манчестер?
кого овде го интерсираат видеа од манчестер?

колку само гнев имало скирено кај нив, да се чудиш.

шо да кажам.. фала за ливерпул кој послебно последниве 2-3 месеци покажа фудбал кој тешко некоја друга екипа ќе го повтори.

имаме нешто што од господ дадено. со пари не се купува. тоа е ливерпул, а ливерпул не има нас фановите.

се друго е втора лига

Лесна победа над ВБА два нула.Џерард и Кујт стрелци

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom