Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ја прокоцкавте шансата за пласман во финалето, Реина се обидуваше да ги потикне да не мислат на грешката ама тоа е, жалам. :)

Лелелеле ајдееее уште еден гол!!!

Го мразам клубов, нубци сте, ама секоја чест за ова вечерва:)

Лавовска борба прикажа Ливерпул вечерва, ама тоа е кога во вашиот свет живее Реина :)
Повеќе среќа нареден пат.

4-4 odlicen natprevar na 2 ekipi...zalno sto ne otidovte vo polufinale

Навивам за Арсенал ама на овој натпревар бев за Ливерпул. Можам да кажам само браво и за вас и за Челзи. Ова беше највозбудливиот натпревар што сум го гледал во животов.:bravo:

Колку и да не го сакам Ливерпул,морам да признаам дека вечерва супер играа,малку фалеше да отиде Ливерпул во 1/2 финале и немаше да биде незаслужено :toe:

Ве мрзам како екипа,ама покажавте две добри особини.Едната е фер и коректноста игра,другата е тоа што не се откажавте од утакмицата.Браво!

И двете екипи одлични. Браво, ова е за секоја чест. Ова е уместност бе луѓе, од потези до голови...пресврти... навивачи ... секоја чест и за Ливерпул и за Челзи!

Тоа е АНГЛИСКИОТ ФУДБАЛ!

МОМЦИ....ЕДНО ГОЛЕМО БРАВО за играта шо ја прикажавте :vozbud: :vozbud:
СЕКОЈА ЧЕСТ :smir:

Тоа е тоа:toe::toe:без коментар.Да се надеваме дека и финалето кој и да игра во него ке биде слично на ова.Честито на Челзи добра утакмица.

Toa e тоа луѓе. Како прво, честито пласман на Челзи во полуфинале. Одличен фудбал денес, иако после феноменалниот старт на црвените, се опуштија во второто полувреме, и се осети одма психичкиот пад после грешката на Реина, ама како шо реков, тоа е тоа. YNWA!

Ајде да пишиме нешто да не помисли некој дека сме умрени. како прво браво за Ливерпул а на Челзи не му посакувам среќа оти си имаат доволно а и судијата ако му се погоди ко денеска има сите да ги победат. Ете да не јадите многу бурек денеска се изпоздравија сите. Тоа е тоа фудбал јеби га, само мака ми е оти најдобри сме од сите а на крај ќе останиме со празни раце заради ебаната среќа шо ја имаме.

Барем да победија да заслужија, мака ми беше што не победија. Одлична игра првото полувреме не го гледав ама играле супер. Второто полувреме како да бев на малер дојдов дома и право 3-2 за Челзи, се почудив дури како се ги дале тие 2 гола. Каква грешка на голманот Реина, свака част за слободниот удар на Алех, немам коментари прекрасна игра и на двете екипи али Челзи имаше предност и отиде понатака. БРАВО.

Ја загубивме утакицата уште на првиот натпревар.Сите голови шо ги дадоа Челзи топката се молеше да влезе во голот.Од 4 шанси 4 гола.Немавме среќа вечерва барем во второто полувреме.Се на се двата натпревара Челзи заслужи полуфинале и ете таму е...
Денеска сите велеа вечер ќе излегуваме нема интересен фудбал.За сите такви беше посветена оваа утакица.Реков и преѓеска како и да заврши нашите покажаа карктер.Не рекао се концентрираме на ПЛ и онаке се е тука загубеено него напднаа покажавме дека заедно со Барселона играме најдобар фудбал.
Штета за фудбалските фанатици шо нема 1/2 финале Ливерпул:Барселона.Двете екипи со најдобра игра.Што е тука е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom