Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки дечки... едноставно сакам све освен со нас да тепате до крај и да освоите... :vozbud:

Ццц.Вечито вака победувате бе.до кога бе вака педерски.Ама затоа и утре Манчестер ке тепа и чадите се!

После победите над Реал и Манчестер заслуживме ваква победа.Заслужена погодивме 4 стативи многу шанси иницијатива...Одам да му се јавам на Емил Хески да а договориме за утре

Ццц.Вечито вака победувате бе.до кога бе вака педерски.Ама затоа и утре Манчестер ке тепа и чадите се!
Брат, ако ја гледаше утакмицата, вервај нема така да мислиш. Али ај, лутете се колку сакате, најбитно е трите бода си одат на Енфилд:smir:.

Хехе добро е ко сум жив уште, Бенајун е најдобар од сите бе каков робен каков ленон станува се подобар и подобар

Честито победа:smir: Ги надигравте на Фулам и прашање беше кога ќе падне голот. Тоа е, фудбал се игра 90 минути.

Кога не ја гледаше утакмицата не збори бош муабет...Победата е повеќе од заслужена...А педерите се кај вас не кај нас не мешајте баби и жаби

Левата рака ме заболе во периодот од 80 минута навака. Ама не е битно сега

Беееееееееееееееееееееееееееееееееееенајун!!!!!!!!!

Бравоооооооооооооооо мајстори знаев дека ќе победите не се пропушта ваква шанса и честито победа и 1 место.:smir:

Срамота е ова да го пишеш бе,ако не си ја глеал не пишувај ништо боље.

Браво Еврејче,ич не го сакав ама после утакмицава го засакав,срамота ќе беше 0-0 да заврши покрај 4 наши стативи,до 70 и некоја минута 0-7 беа шутеви кон гол.Али си тепавме и сеа можеме да се сконцентрираме кон силувањето на просечниот англиски тим Челси.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
кога и да се тепа во 90 среќата е фактор, ама кога ќе се земат во предвид сите 90 мин, тогаш фулам е среќниот што изгуби со 1-0

како и да е, НОВ ПОРЕДОК

vdpliu.jpg

АЈМО МАЈСТОРИ!!!!
Бенајун зверкооо!!!

Benayoun e ZVER samo da prodolzi vo vakva forma i da go stavi Benitez prva postava da igra so Chelsea pa da gi tepame 2-3 razlika dobro bi ni doslo.
super e sto sme prvi na tabela sega pritisokot e na strana na mancester a za utre ne se sekirajte sigurno nema da pobedat.

Честито победа, сега станува колку толку поинтересно.

кога и да се тепа во 90 среќата е фактор, ама кога ќе се земат во предвид сите 90 мин, тогаш фулам е среќниот што изгуби со 1-0

како и да е, НОВ ПОРЕДОК

vdpliu.jpg

АЈМО МАЈСТОРИ!!!!
Бенајун зверкооо!!!
Колку подобро изгледа вака табелата.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom