Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Да големи мајстори сте. Не сум ама баш ич разочаран од ова што го видов денес, арсенал има чиста десетка и вие самите си го знаете тоа! И немој некој да рече не беше така вака беше..Без Фабрегас цело полувреме, без Адебајор по кретенска одлука на судиите! И пак не успеавте да направите нешто посериозно. Ви се држевме и така. Не го свакајте ова како провокација, се испукав каде што беше местото тука не. ви честитам освоен бод али морав да се искажав.
Уште еднаш честито бод.
:wink:

Добра утакмица,можевме да победиме,имавме шанси,ама можеме и со овој бод да бидеме задоволни.Копилево Рафа и по телефон заебува,аман веќе со Нгог и Ел Зар.Браво и за играчите на Арсенал,иако беа со играч помалку,издржаа до крај.Утре навиваме за Евертон :)

Добра утакмица,можевме да победиме,имавме шанси,ама можеме и со овој бод да бидеме задоволни.Копилево Рафа и по телефон заебува,аман веќе со Нгог и Ел Зар.Браво и за играчите на Арсенал,иако беа со играч помалку,издржаа до крај.Утре навиваме за Евертон :)

Црвените од Ливерпул навиваат за Сините од Ливерпул?! :icon_bigg

Редси не ја искористија предноста од играч повеќе за да дојдат до победата, сепак и бод не е мала работа да се освои на Емирејтс ...

ubav natprevar no zalam za propustenata sansa sto ne go zemaaa i celiot plen imam fpecatok deka liverpul igrase podobro i bese pokonkreten no po isklucuvajneto na adebajor mesto da trgnat po trite boda tie zastanaa so napadite i krckaa na nereseno sepk arsenal gi pobedi i celzi i mancester ova za niv e ramno na poraz bidejki se poveke ke zaostanat a za liverpool ke vidime ima ute mnogu da se igra

odlukata na sudijata bese somnitelna ama ne bese crven karton tuku vtor zolt a toj konjot adebajor trgna so otvorena kopacka sto trebase da go zakaci so kopackata pa posle da mu daj karton?
a inace arsen bese vo pravo so izjavata deka liverpul se uplasi od pobedata oti cela utakmica gi pritiskaa i koga go isklucija adebajor se povlekoa
to e to vecerva sum za everton koi ne gi mi smetaat:salut: bidejki ne ni se konkurencija

Сеуште сме лидери благодареније на градскиот ривал.Штета што имаме премногу претпазлив тренер што се плаши да згазне.Ќе бевме убедливо први.Али рака на срце па и Челзи да не киксираше сега ќе бевме подоле.у секој случај станува јасно дека можно е шампионот оваа година да освое помалку од 80 бодови.Се надевам ќе бидиме први на целта

а уствари шо му беше на бенитез не глеав учев:kesa::kesa::nesvest:

Му тргна во серија на Роби.Фантастичен меч.Исто како на ФИФА да си пуштиш на аматери и да си ги моташ.Поседот на топката 69:31.Во Недела тешко гостување кај Њукасал...
Абе кога се враќа Торес?

Денес Ливерпул имаа лесен тренинг пред утакмицата со Њукасл,браво за Роби,изигра фантастично и покажа дека е врвен напаѓач.Иначе атанасе не ми текнува кај прочитав ама има голема веројатност Торес да се врати у недела,ќе видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom