Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Zoki momce mi stana simpaticen...Sekogas pred natprevar ide na nasiov forum i kazuvas deka Liverpool ke izgubi.Pa zatoa te kanam da potpisime penmanenten dogovor za da doagas pred sekoj natprevar...A za vo kladilnica moj sovet ti e da si go igras Arsenal koga igra so oznaka za protivnikot oti ocigledno na stara slava pak mu stavaat mal koeficijent a na negoviot protivnik golem no za kratko vreme ke mu go krenat.Takada em ke fanis em poveke dobivka ke napravis :smir::smir::smir:
Нее точно. Овој натпревар бев убеден дека ке изгуби Ливерпул. Али се случи обратно, не сваќај како провокација! Искрено честитки од мене, и едно иам да кажам дека го имате најдобриот напагач во светот! Брао, ЧЕСТИТО!

Дирк Кајт за десен бек :vozbud:
Честитки момци, тоа е работа :) А Шкртел изгледа гадно се повреди, како го преврти стапалото цел се наежив. :nesvest:

Inace fala na cestitkitte ocigledno ovie uste ne se dojdeni od kafuleto pa ostanav sam fan ovde.Inzvonredno vtoro poluvreme...Torres pokazuva zosto e najdobar napagac na svetot i pokraj toa sto ne e vo kojznae kakva forma poststigniva golovi.Mozam da zamislam kaa ce vleze.I pokraj golot ne go menuvam mislenjeto za Kujt odnosno deka treb da bide zamenet so Babel.IDemo so dvonedelna pauza pa se vrakame so premier liga,Liverpool igra doma na Anfield so Vigan (18 Oktomvri,Sabota)

Inace fala na cestitkitte ocigledno ovie uste ne se dojdeni od kafuleto pa ostanav sam fan ovde.Inzvonredno vtoro poluvreme...Torres pokazuva zosto e najdobar napagac na svetot i pokraj toa sto ne e vo kojznae kakva forma poststigniva golovi.Mozam da zamislam kaa ce vleze.I pokraj golot ne go menuvam mislenjeto za Kujt odnosno deka treb da bide zamenet so Babel.IDemo so dvonedelna pauza pa se vrakame so premier liga,Liverpool igra doma na Anfield so Vigan (18 Oktomvri,Sabota)
Тука ви лежи киксот. Без лутење.

Нее точно. Овој натпревар бев убеден дека ке изгуби Ливерпул. Али се случи обратно, не сваќај како провокација! Искрено честитки од мене, и едно иам да кажам дека го имате најдобриот напагач во светот! Брао, ЧЕСТИТО!

:smir:Fala decko.Mi padna nekako vo oci toa sto cesto greska gi tipuvas nasite natprevari i zatoa nisto poveke:smir:

Значи кога ќе речам ја нешто речено е реков пресврт и бидна...
Алал да ти е значи...инаку за натпреварот можам да кажам дека Торес имаше одлична игра денеска...језда мн подобра у второ..али не е битно, битно е дека ги собравме бодовите од Сити у последен момент, а тоа е мн битно ако сакаме да освоиме титула у Англија...позз

Kakva utakmica , au au au. Uste probuvam da svatam dali ova stvarno se sluci ili sonuvam ? Vakva utakmica odamna ne sum izgledal , bravo majstori . Kuyt , ah toj kuyt , ke go iznapcujam i pleme i seme i bap ke ja resi utakmicata :) .

Алал да ти е значи...инаку за натпреварот можам да кажам дека Торес имаше одлична игра денеска...језда мн подобра у второ..али не е битно, битно е дека ги собравме бодовите од Сити у последен момент, а тоа е мн битно ако сакаме да освоиме титула у Англија...позз
Ја ке ти кажам што е битно. Победите со екипи како Стоук и сл. Е тоа е важно. Иначе има некој знак на шампион во Ливерпул. Досега немаат изиграно брилијантно, а тепаат. Тоа е знак на шампион. Ама да бидеме реални,немате замена за Торес. И лошо ке биде доколку биде повреден за повеќе од два меча.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom