Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ajmo vo vtornik pekolna pobeda 5-0 ... arsenal nemozese vtoriot sostav na liverpool da go tepa ke go tepa prviot ... xaxaxa

едно прашање ? Дали до крајот имате за играње со некој од големата 4-ка?

едно прашање ? Дали до крајот имате за играње со некој од големата 4-ка?

Не, само Тотенхем, Ман Сити и Блекбурн ни останаа од тие погоре во табелата, а за Лига на Шампиони не се знае, се е можно.. Највероватно ни преостанува таму со Челзи 2, па да се надевам со вас финале :vozbud:

Liverpul treba da igra pretpazlivo oti arsenal ke ceka na kontri a na kontri arsenal e najopasen
Ne brzajte so takvi prognozi liverpul bi trebalo da se plasira ama ce bidi mn tesko

Liverpul treba da igra pretpazlivo oti arsenal ke ceka na kontri a na kontri arsenal e najopasen
Ne brzajte so takvi prognozi liverpul bi trebalo da se plasira ama ce bidi mn tesko

Нема зашто Ливерпул да запнува.Арсенал треба да брка да дае гол.Ливерпул треба да игра стрпливо и смирено.И резултатот ќе биде во наша корист. Иако јас мислам дека ќе играме со Фенербахче.

zosto se nervirate koj e najdobriot trener za na dvomec se znaj benitez. zato sekiranje nema na enfild ili 0:0 ili 1:0 toa e taktikata na benitez srecno

Изгледа дека мојата прогноза сепак ке излезе а??? Или Ливерпул ке киксира пред домашна публика? bsplayer, staki.... чекам коментар од вас :)

1-0 ili 0-0 za liverpool..moe mislenje

Бенитез 100% иде на гол. Зашто ако во последна минута недај боже дадат гол Арсенал, отидовме.. Имаше многу искуство со вакви голови Бенитез така да сигурно е дека ќе се иде на гол. А после е друга сторија.

да и ја мислам дека ливерпул ке игра напаѓачки фудбал пошто нема смисла да играат затворено иако имаат предност ама и играат дома и не им е сигурно тоа 1:1 со арсенал не се знае

ajde neka gi turnat arsenal i belki ce mi se ispolni zivotnata zelba vo finale da gi prekrsime semkarite mancester da gi ispratime kaj so mu e mestoto:
pozadi liverpul

Вечер Арсенал ќе го окрка!!!Ќе биде тежок натпревар,ама Ливерпул на крајот ќе се радува:)

имам некое лошо предчуство....ранет лав е најопасен..а Арсенал е ранет

Чудна работа , и јас имам некое лошо претчувство.
Според мене арсенал можат да се победат само со напаѓачки фудбал.2-0 и после да браниме резултат. Кога можеше лани Крауч да им даде 2 гола и оваа година не е проблем. Ама знам дека ќе калкулира овој Бенитез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom