Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Се знае кој е зверот... ФЕРНАНДООООО ТОРЕССССС!

1:0

Ај честито победа, 1:0 на крај. Ај да го заборавите поразот од нас.
Четвртото место е ваше.

Добро што е работава , изгледа треба јас гомна да јадам па овој Кајт да се разигра малце. Убава игра само требаше да дадат уште еден гол у прво полувреме . А не јас до 90 минута да припаѓам пред телевизор Е сега 4то место е се посигурно за нас.

ај честито победа. ќе беше интересно да не одевте ЛШ ама го заслужувате 4 место.

aj belki ce prekini ovaj baksuz so go imame
na sekoja utakmica so mancester semkarite se slucuva nekoja glupost i gubime
poslednite 2 pati skros gi nadigravme i izgubivme
toj ferguson ima belo vlakno na gazot

Абе слушнавте ли??? Џерард се повредил на 3 недели. У пичку , пичку матер.Па, не можеме еден асален период да склопиме без да не стегне некој малер! Ај валда ќе издржиме и без него.

Абе слушнавте ли??? Џерард се повредил на 3 недели. У пичку , пичку матер.Па, не можеме еден асален период да склопиме без да не стегне некој малер! Ај валда ќе издржиме и без него.

i APRILILILI A???

Не слушнавме, жити мајка кај слушна ти тоа??

Едит: Касно ми текна за АПРИЛИЛИЛИИИИ ..... фала богу е први април :P

хахахахахахахаха.Па ако ви текна не кажувајте, остајте и другите да се залетаат. Иначе мене ме разбудија да ми го кажат ова.Замислете мене сабајле како ми беше????:pos2:

хахахахахахахаха.Па ако ви текна не кажувајте, остајте и другите да се залетаат. Иначе мене ме разбудија да ми го кажат ова.Замислете мене сабајле како ми беше????:pos2:

citaj vo fan klub Man U so im storiv jas,a i kako mene me zeznaaa

i vi posakuvam sreka protiv arsenal,da gi zgazite zasto podobri ste od niv.pozz

Reina
Aurelio
Hyypia
Skrtel
Carragher
Mascherano
Alonso
Babel
Gerrard
Kuyt
Torres

Subs:

Itandje
Riise
Voronin
Benayoun
Crouch
Arbeloa
Lucas

Тимот на Ливерпул за вечерва.. Очекувам многу поволен резултат вечер!!

YNWA!

Газиме, газиме, бушиме, тепаме, ТЕПАМЕ !

Победа, и само победа вечер ! :)

Ајде со среќа против Афронал...за вас навивам :)
Не ги сакам Афронал...бљак...ај хејт дем!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom