Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Следниот кој ќе пиши на темава а не навива за Ливерпул: бан од тема.

Уште една навреда: БАН ОД ФОРУМ!!!

Едит: Неколку бана од тема добија.

Едит 2: Уште еден

http://www.megavideo.com/?v=Z2A57XA2

Еве да видите што се случи и дали беше оправдан црвен картон.. А за Маскерано кажав, воопшто не требаше да доаѓа и да збори. Али тоа е тоа..

Претпоставувам дека Чомбе веќе добил бан за темава.:)Ај следната недела со Евертон ќе победите

Еве да видите што се случи и дали беше оправдан црвен картон.. А за Маскерано кажав, воопшто не требаше да доаѓа и да збори. Али тоа е тоа..

беше за црвен многу наивно изреагира маскерано и пред тоа имаше вакви слични реакции кон судијата од него , уште ако се знае дека бенет е морон и го покажал тоа на повеќе натпевари додаид ја на ова и тензијата што настана по реакцијата на ешли кол во средата против тотенхем едноставно маскерано требаше да си кути . 2 жолт поради приговор но не знам зашто торес доби жолт

Abe mozi ne bese zolt karton toj na Tores..Sepak megusebno turkanje imase..Ama Mascerano ne smeese onaka da postapi,ne e samo zboruvanjeto..Nikoj od nas ne znae shto mu rekol..Mozi za toa mu dal crven karton..Onaka lici na bunenje, a duri ne se razberi shto mu rekol Mascerano na sudijata dotogas e diskutabilno...

Abe mozi ne bese zolt karton toj na Tores..Sepak megusebno turkanje imase..Ama Mascerano ne smeese onaka da postapi,ne e samo zboruvanjeto..Nikoj od nas ne znae shto mu rekol..Mozi za toa mu dal crven karton..Onaka lici na bunenje, a duri ne se razberi shto mu rekol Mascerano na sudijata dotogas e diskutabilno...

Kоментаторот кажа што му вика, они го преведоа тоа. Погледни го клипчето пак и ќе видиш. А се разочарав од Маскерано.. колку сака нека е добар ама без дисциплина џабе му е.

Kоментаторот кажа што му вика, они го преведоа тоа. Погледни го клипчето пак и ќе видиш. А се разочарав од Маскерано.. колку сака нека е добар ама без дисциплина џабе му е.

Se slozuvam..Mora da se disciplinira toa momce..Mislam deka Benitez ke go sredi toa..Veruvam deka so ova nema da padni formata na Liverpool..Mislam deka deckite mnogu brzo ke go prebrodat ovoj kosmar i povtorno ke se vratat vo formata sto vetuvase...

јас сеа доаѓам на Кајгана и глеам дека некој јадел гомнааа на форумов.Знаев дека ќе има такви сељачишта. Можам само да им кажам...:pusk::pusk::pusk:.
Е сеа за утакмицата...мора да го признаеме поразот, едноставно неаме екипа за големи утакмици и крај. Мислам нити арсенал ниту манчестер нити челзи не успеавме да ги тепаме. А и признајте Ливерпул изиграа многу слабо. Некој ќе каже игравме со играч помалку.Па што ако??? Реина колку киксови напраи, после џабе му беа сите одбрани.
Одбраната- не само Карагер што е е на потребното ниво туку и скртел и Арбелоа беа катастофа. Колку пати Руни Роналдо останаа сами пред реина???? И на крај мојот најомразен фудбалер....Лејдис енд Џентлмен...Дирк Кајт....под итно да си оди...кажете ми што позиција игра...напаѓач???крило???? ја би рекол игра...фати топка и носи ја накај аут линија и загради ја...а да....он трчаше за тимот. Под итно да се донесат две крила техничари и брзи па тогаш и Торес и Џерард ќе можат да играат на раат. Мансини и Силва мене ми се идеални.
На крај , не треба никој да кривиме,сами сме си криви за поразот.

Еве сум и јас на вашава тема (2 или 3 пат воопшто), стварно очекував многу повеќе борба, многу многу повеќе од Торес но испадна дека САФ се покажа повторно на дело.

п.с 4 то а може и 3то место до крај не ви бега :wink:

koj nema pojma od fudbal neka ne trese gluposti za kuyt.Toj i mascherano se najvredni igraci non stop trca i pokriva mu otvora prostor na torres samo sto na tv toa ne se gleda bidejki vo fokusot e torres.You"ll never walk alone

koj nema pojma od fudbal neka ne trese gluposti za kuyt.Toj i mascherano se najvredni igraci non stop trca i pokriva mu otvora prostor na torres samo sto na tv toa ne se gleda bidejki vo fokusot e torres.You"ll never walk alone

Ма немој.....кога играш против екипа како манчестер поготово треба втор напаѓач што колку толку ќе одвлече внимание од Торес и што ќе влегува почесто у гол шанса. На крај ...премиер лига е сите трчаат ко луди, не е само кајт а сепак и Бабел и Бенајун и Џерард и Крауч па дури и Вороњин имаат повеќе голови од него дадено. ништо не го вади .не само што не дава голови туку и ретко влегува у гол-шанса. Неможе никој да ми соли памет за фудбалско знаење а уште повеќе за играта на Ливерпул. Ако ти не се слагаш со мене не можеш да кажеш дека јас не сум у право. Иако гарантирам дека мнозинство од Ливерпул фановиќе се сложат со мене...не може Ливерпул да се заснова на тоа сите да трчаат а торес да дава голови. Мора поддршка од другите ОФАНЗИВНИ ФУДБАЛЕРИ како Кајт .

Треба саа да гледаме на следнио натпревар со Евертон
1 да го осигураме 4 место во премиер лигата
2 да го средеме Арсенал во 3 дуели што ни следат со топопедерите
3 и после да га планираме

а Маскерано сам си е крив барем јас така мислам
ама ЛИВЕРПУЛ е голем тим и има сили да ги победи сите

Liverpool se dupki nema da go zadrzat 4 mesto toa sum siguren

Ама дупките ве шинаа вас така? Значи вие сте КРАТЕР.

Иначе Бенитез само што објавил дека Ливерпул купил 3 нови играчи за летото уште сеа, договорот е постигнат со сите тројца. 2ца се млади играчи, а еден е сениор играч кој се очекува да игра у почетни 11. И одма шпекулации кој би можело да биде, иако викаат дека скоро сигурно е Рафиња од Шалке.. Останува да видиме..

Ајде денеска со Евертон да ги смачкаме едно 3:0!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom