Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ок Аквилани бил
Агер за 3-2 :D
--- надополнето: Aug 1, 2011 6:48 PM ---
Ако мислиш за шутот пред да падне голот, Аквилани!!!
Не за тој...видов. Туку оној претходно под пречка што беше. Само тоа го видов ама изгледа Аква бил

И повторно ШУТ на Аквилани, па корна и по негов корнер, гол....!!!! Па дали се они озбилни, штом размислуваат за негова продажба!!!

Ќутете второто заличивме на тим. Се спасивме од резил. Инаку се пее YNWA :D
Даунинг цар, Аква одличен.,Шелви исто така. Се поправивме второто
--- надополнето: Aug 1, 2011 6:54 PM ---
WTF ? o_O

Задоволен сум. Тимот покажа карактер!:D
Како за пријателска утакмица, добро одиграа. Се познава стилот што ќе го фура Кени. (нафрлања кон кулата напред).

Интересен натпревар за разлика од претходните 2 и како што кажа Bodkin нашите покажаа карактер да се вратат повторно во натпреварот, нешто што се нема случено веќе 2 год. Се гледа дека новите уште не се уиграни добро ама ми се свиѓа тоа што го видов денес посебно Downing. Одбраната е катастрофа ама ќе се среди тоа, сепак Johnson и Agger само што се вратија од повреда а Carra не е веќе истиот а на се тоа и ни фалат Skrtel и Lucas (кој посебно многу ни фалеше во текот на сите пријателски). Sterling, Shelvey и Aqua одлични и се надевам третиот ќе се предомисли и ќе остане (аман со тие жени веќе :mad:).

Добро е барем заличивме на тим во второто. Даунинг и Хендерсон беа добри. Посебно Даунинг ,се гледа дека ќе се убиствени со Керол. Инаку пак ќе ја искритикувам одбраната. Мора да се поправиме таму. на 5 утакмици 15 примени гола. Сепак да почекаме да се врати Шкртко и да набавиме еден лев бек па да видиме што ќе се случува понатаму. Против Валенсија горе долу мора да го видиме конечно тимот во вистинско светло а од 13ти да почниме да делкаме.
Аквилани одличен, Шелви ме радува се гледа дека има потенцијал во него. Една сезона во Болтон (пример ) на позајмица мислам дека би му годело.
Стерлинг баш и не го видов повеќе бев осврнат кон форуми и слично при крајот ама не се сомневам дека има изиграл добро. Тоа е тоа против Валенсија ќе видиме колкава ни е силата

Еве сега почнаа овие со Енрике. Па изгледа него ќе го лапниме? :eek:
Ај нека му биди. Да го видиме и тоа чудо. Нема да сум многу среќен ако се случи овој трансфер ама ете ако Кени го сака нека му биди. Ваљда ќе се покажи во вистинско светло. Ако не друго барем има одличен центаршут.

Ај нека му биди. Да го видиме и тоа чудо. Нема да сум многу среќен ако се случи овој трансфер ама ете ако Кени го сака нека му биди. Ваљда ќе се покажи во вистинско светло. Ако не друго барем има одличен центаршут.

Па тоа се бара бе внучко, имаме КУЛА напред :P. Плус, си се знаат...
Ајде, ќе му постелиме црвен тепих ако треба, нека го замени зебра дресот со нашиот.

И многу е БРЗ,да не заборавиме ;)

Па тоа се бара бе внучко, имаме КУЛА напред :P. Плус, си се знаат...
Ајде, ќе му постелиме црвен тепих ако треба, нека го замени зебра дресот со нашиот.
Е ајде де....ми здодеа од чекање. Нека дојди и да се спремаме :)
--- надополнето: Aug 3, 2011 2:22 PM ---
И многу е БРЗ,да не заборавиме ;)
Ќе видиме. Може да се покаже типов ама има време.
Инаку добро е да се види како се враќаат членовите полека полека :D

и подобро е коа се гледа дека има нови постови .. а не по 2 дена истото да стои :DDD

инаку енрике ке биде добар! е сеа уште тој еден СТОПЕР!!

и подобро е коа се гледа дека има нови постови .. а не по 2 дена истото да стои :DDD

инаку енрике ке биде добар! е сеа уште тој еден СТОПЕР!!
Па јас ако не пишам нема кој. Јас ако не го прекинам молкот вие ич. Како на предизборен молк да сте.
Ај со среќа нека ни е Енрике ( може брзам ама ми е гајле а ако избаксузирам па настане од готово вересија пак ми е гајле ) и добро да се покажи во Ливерпул. Претпоставувам 3чето ќе го носи тој. Инаку Лане конечно си замина :cool: Сега уште неколку дрвца по него и супер сме. И секако долгоочекуваниот стопер. Мислам дека ќе е Англичанец. Дан,Кејхил,Шоукрос. Ќе видиме. Ако дојде стопер и дефинитивно според мене ќе имаме појак состав комплетно на сите позиции од оној состав во 2008-09 кога бевме втори.Крилата малку заебаваат ама сепак......надокнадено ќе е со Кени :D

Гледам нешто демек ќе сме земале еден од Крауч или Белами.
Замислете да се врати Крауч и да го откупиме некако Чамак од Арсенал.
Керол,Крауч,Чамак :pos: А при корнери ќе се придодадат Агер и Гркот. Којзнае можеби и Леброн Џејмс ќе реши да се приклучи на тимот пошто ионака таму владее лок-аут па ќе му затреба нов клуб на човекот :pos::pos::pos:

хахаха Крауч ама и4 не го сакам.нека си скока тој во Тотенхем.

ајде овој енрике мислам ке биде потпишан пред Валенсија... и ке играме скоро со цел состав со валенсија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom