Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Одбраната...... решето!
Средината.... невоиграност!
Нападот.... не се гледа!

Во второ очекувам Стерлинг... да го видиме талентот на дело!

Ми се гледа фудбал онака неам што да правам дајте линк

Ми се гледа фудбал онака неам што да правам дајте линк

Ако ти се гледа фудбал, не барај линк од оваа утакмица......ама ај, повели http://www.vipbox.tv/watch/41143/1/valerenga-if-vs-liverpool-fc.html
--- надополнето: Aug 1, 2011 5:59 PM ---
П.С. Розо, местена е.... и тоа не 1 у 2.....местена е сите да не нервира :)))

Одбраната...... решето!
Средината.... невоиграност!
Нападот.... не се гледа!

Во второ очекувам Стерлинг... да го видиме талентот на дело!
Ајде средината има време ќе се средат. Ќе се врати Раул, Лукас, па потоа и Стиви.Ајде нападот со Суарез ќе е ок. Индивидуалец е ќе не вади на некои утакмици. Ама одбраната е страшно слаба.И не можат да се вадат со невоиграност. Глен,Карагер,Агер. Слабо. Ајде можеби не се залагаат доволно ама сепак е загрижувачко е. Агер беше ок. Ама Глен и Кара па гледачи се. Не знам Шкртел со Агер како би играле ама сепак ќе мора еден стопер

шо знам моето мислење е дека во второ ке ја свртите како во стилот на Јунајтед ;)

Ако ти се гледа фудбал, не барај линк од оваа утакмица......ама ај, повели http://www.vipbox.tv/watch/41143/1/valerenga-if-vs-liverpool-fc.html
--- надополнето: Aug 1, 2011 5:59 PM ---
П.С. Розо, местена е.... и тоа не 1 у 2.....местена е сите да не нервира :)))

:pos: Абе се има само фудбал не :pos:
А за местена па според тоа што работи одбраната не би ме чудело. На Кара и Глен уште пуканки им фалат и по едно столче па човек би помислил дека навистина се на театар
--- надополнето: Aug 1, 2011 6:03 PM ---
шо знам моето мислење е дека во второ ке ја свртите како во стилот на Јунајтед ;)
Абе и на фб пишав.....ајде овие ќе ги тепаме ( да речиме дека ќе ја свртиме )
Ама ако вака направат против екипа од ПЛ е тогаш ни Свети Петар не ја врти

Да ни даваат и нас продолжение на полувреме по пола саат во просек кога губиме или сме со нерешен резултат ич не би му ја мислел... :)

:pos: Абе се има само фудбал не :pos:
А за местена па според тоа што работи одбраната не би ме чудело. На Кара и Глен уште пуканки им фалат и по едно столче па човек би помислил дека навистина се на театар
--- надополнето: Aug 1, 2011 6:03 PM ---

Абе и на фб пишав.....ајде овие ќе ги тепаме ( да речиме дека ќе ја свртиме )
Ама ако вака направат против екипа од ПЛ е тогаш ни Свети Петар не ја врти

Види земавте одлични играчи само им треба време да се уиграат не се нервирајте на пријателски натпревари и најјаките екипи губат :cool:
--- надополнето: Aug 1, 2011 6:10 PM ---
Да ни даваат и нас продолжение на полувреме по пола саат во просек кога губиме или сме со нерешен резултат ич не би му ја мислел... :)

дечко не пишував со намера да провоцирам тоа според мене го прават деца од 5 годинки само побарав линк бидејки ептен ми е досадно фала на линковите на сите и остани ми поздравен

Види земавте одлични играчи само им треба време да се уиграат не се нервирајте на пријателски натпревари и најјаките екипи губат :cool:

дечко не пишував со намера да провоцирам тоа според мене го прават деца од 5 годинки само побарав линк бидејки ептен ми е досадно фала на линкот на сите и остани ми поздравен
Види другар....нека се воигруваат тие. Не е тоа проблемот. Проблемот е што одбраната не сака да мрдни.Тоа ме нервира. Како гледачи се. А тоа не е до воигрувањето. А за другиве нема проблем. Дауниг и Керол ќе кинат. Хендо е солиден. Само реков проблемот е што ги мрзи да трчаат.Тоа ми пречи. Инаку нека губат ама и за тоа си има ред. Мислам не можи да си го ладиш на терен и да примаш по 3-4 гола а притоа го претставуваш Ливерпул.
А пеја се шегуваше со тоа и ти не сфаќај озбилно и како провокација. Нели малку да се насмееме

дечко не пишував со намера да провоцирам тоа според мене го прават деца од 5 годинки само побарав линк бидејки ептен ми е досадно фала на линковите на сите и остани ми поздравен

Има ":)" на крај на мојот пост.....незнам кај го сфати мојот пост погрешно.....само се нашалив!!! Фала на поздравот, остани ми и ти поздравен

Агер 2-2
Во второто колку толку заличивме на тим. Керол пак имаше шанса по асистенција на Даунинг.
Кој беше тој што упати одличен удар кон голот? Ми закочи стримот не видов

Агер 2-2
Во второто колку толку заличивме на тим. Керол пак имаше шанса по асистенција на Даунинг.
Кој беше тој што упати одличен удар кон голот? Ми закочи стримот не видов
Ако мислиш за шутот пред да падне голот, Аквилани!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom