Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Кончески го бара Волвс , а Портсмут го бара на позајмица за 1 година....

Најверојатно деновиве ке се објави и новото засилување!

Н’зогбиа!!!!:)
Да бе.....
Инаку Англија испадна така да Хендерсон се враќа дома а исто и Викем. Да видиме сега дали ќе го лапниме.

Шо мислите кој леф бек треба да го купиме летово?? Во игра се Клиши или Енрике пошто во последниве 1-2 месеци Сисоко не се споменува....Мене прва опција би ми била Клиши....велат дека бил слаб во одбрана ама Арсенал игра со високо поставена дефанзивна линија шо стои на 40-50 метри од нивниот гол и нормално е да примаат многу голови и Клиши да прави по некоја грешка....гледав на некои форуми дека ние сме испратиле понуда од 5мил која беше одбиена од Арсенал тие бараат 9, шо значи дека негде 7-8м биле доволно....

Stewart+Downing+cropped

И одговорот на Тони Баре:

That picture of Carroll & Downing is as fake as Wayne Rooney's hair

Си мочнав од смеење. :D :D :D

Шо мислите кој леф бек треба да го купиме летово?? Во игра се Клиши или Енрике пошто во последниве 1-2 месеци Сисоко не се споменува....Мене прва опција би ми била Клиши....велат дека бил слаб во одбрана ама Арсенал игра со високо поставена дефанзивна линија шо стои на 40-50 метри од нивниот гол и нормално е да примаат многу голови и Клиши да прави по некоја грешка....гледав на некои форуми дека ние сме испратиле понуда од 5мил која беше одбиена од Арсенал тие бараат 9, шо значи дека негде 7-8м биле доволно....
Клиши е дрво неделкано ама па од друга страна Кларк и Кени можеби ќе го средат. А за Енрике не знам колку има простор за средување :D
--- надополнето: Jun 21, 2011 12:26 PM ---
Stewart+Downing+cropped

И одговорот на Тони Баре:

Си мочнав од смеење. :D :D :D
Абе каков Даунинг. Ако е вистина ова за Нзогбиа нема потреба од Даунинг. Еден од нив ( ете наводно бил Нзогбиа ) и Мата според мене е доволно. + Викем + Адам + лев бек + можеби еден добар стопер. Ама времето си минува а ние ништо не правиме. Веќе дојде Јули ќе почнат подготовките а ние освен Хендо друг не зедовме. И што ова против Валенсија ќе сме претставувале засилувања? Демек ќе купиме до тогаш ? :D

Абе вие луди ли сте ?? коа запнале ВИКЕМ па ВИКЕМ ... за него бараат 10-15 милиони ..... а за таков играч не се дава толку! ако беше добар ке играше прва постава за АНГЛИЈА21 а не резерва и никогаш не доби шанса! за тие 15милиони моземе да купиме многу по искусен напагач!!

ЛУГЕЕЕ тутула ни треба!!
туку овој АДАМ се подалеку е од ливерпоол!

Абе вие луди ли сте ?? коа запнале ВИКЕМ па ВИКЕМ ... за него бараат 10-15 милиони ..... а за таков играч не се дава толку! ако беше добар ке играше прва постава за АНГЛИЈА21 а не резерва и никогаш не доби шанса! за тие 15милиони моземе да купиме многу по искусен напагач!!

ЛУГЕЕЕ тутула ни треба!!
туку овој АДАМ се подалеку е од ливерпоол!
Сега зборуваме за пристојна цена од 10 милиони максиум. Голем дел од тие пари ќе ги обезбеди Нгог така да нема причина да се грижиме за тоа. Дека е подобар од Нгог моментно не ќе да е ама можеби има поголем потенцијал па којзнае. А Адам ако не дојди нека е здрав и жив. Викем и Адам се последните за кои би се грижел сега. Прво крилата и бековите па после овие двајца

Жално е што морам да се согласам со Скопје11, но дечково очигледно е во право... Викем колку сакат нека е добар, не вреди поќе од 5 милки. Не биват да фрлиш 15 милки за недокажано детенце ко него што играт во втора лига. Тие 15 што би ги фрлиле за него плус пет, ете го Даунинг, кој оваа година беше најдобар во Астон Вила.

И за Адам некако ми е сомнителна ситуацијава, ама ајде ќе почекаме... имат време... (дур не ја затворат А1)

Точно е дека треба да купуваме играчи кои ќе ни ја засилат сегашноста, а не иднината за 10 години... Ако фрламе пари за Викам и останати недоквакани деца, ќе станиме ко Арсенал кои титула немаат видено над седум години, а скоро секоја година купуваат барем по еден два играчи...

Жално е што морам да се согласам со Скопје11, но дечково очигледно е во право... Викем колку сакат нека е добар, не вреди поќе од 5 милки. Не биват да фрлиш 15 милки за недокажано детенце ко него што играт во втора лига. Тие 15 што би ги фрлиле за него плус пет, ете го Даунинг, кој оваа година беше најдобар во Астон Вила.

И за Адам некако ми е сомнителна ситуацијава, ама ајде ќе почекаме... имат време... (дур не ја затворат А1)

Точно е дека треба да купуваме играчи кои ќе ни ја засилат сегашноста, а не иднината за 10 години... Ако фрламе пари за Викам и останати недоквакани деца, ќе станиме ко Арсенал кои титула немаат видено над седум години, а скоро секоја година купуваат барем по еден два играчи...
Абе Викем не за во прв тим. Збориме за да го замени Нгог пошто овој очигледно ќе си оди. А Пачеко не го тркалаат многу така да ќе треба да бараме некој друг.

се е тоа добро замена за Нгог и слично! Но ние си имаме таленти во младинците!!
ако ни е потребен 3 напагач еве го КАЈТ!!! значи ние имаме недостаток од ДЕСНО,ЛЕВО КРИЛО , ЛЕВ БЕК

Инаку Адам сакал дошол сакал НЕ! секако добри сме во средина.....

би сакал оваа да ни е формацијава!

______________РЕИНА________________
Џонсон____Скртел____Агер______Клиши
__________Миралеш__Џерард__________
Кајт_________________________Мата/Нзогбиа
___________Керол____Суарез____________

со што ке се ротираат миралеш и хедерсон! доунинг ако дојде мозе да го користиме ДЕСНО...

Eх, колку е животот суров, но морам да се согласам пак со Скопје11, но не за се.
Точно дека имаме доста млади и талентирани играчи, Викам би дошол само плус, но да дајме 15 милиони за талентиран... незнам, зашто да не пак, манчестер ко ги даде толку за Кристијано Роналдо и за Фердинанд и остали, зашто не и ние :)

Исто и Адам би ни дошол голем плус во средината, но ете, ако не дојде, тури му пепел, јбг.

Едно не ми е јасно, кај ќе го упикаш бе Даунинг (не доунинг) десно?! ај ко така и лев бек да го играме, десен, голман... не може така, Даунинг не моЗе да биди десно крило, тој си е лево, и само лево, исто ко Риера што се снајде десно, или Бабел, толку и тој ќе се снајди... не е тој таков играч кој што може секаде да игра (во нападот, а секаде на теренот само Кујт можит), тој и Мата не можат да се снајдат туку така...

И не ми е јасно едно, сите прајте тактика 4-4-2, нит мојме да бидиме сигурни за таа формација, а и кај ви е Лукас бе?! сите тука грешите, јас побрзо Лукас би го играл камоли Стиви Џ.

Ја би рекол...

--------------Рејна----------------

--Џонсон-Кара--Запата---Енрике---

------------------Лукас-------------------

-------Меир.------------Стиви Џ.-------

Кајт--------------Керол-----------Суарез

Е, мојт кајт да биди резерва, Суарез десно, Даунинг лево ак го зејме(или нзогбија), Хернандез ќе игра почесто место Стиви, пошо знаеќи го, ќе биди најверојатно повреден.. но ајде...Енрике, или Клиши, или овај...Сисоко :))

(мај виш, Агуеро керол Суарез да е напаѓачка тројка )

А колку години Ливерпул нема видено титула ?

А колку години Ливерпул нема видено титула ?
5 :p Вие постите подолго. Мислам дека сте спремни за причестување :ROFLMAO::ROFLMAO: А ако продолжиме вака и ние наскоро ќе бидиме :D
Шала на страна вие имавте пари ама таква политика си теравте додека ние бевме во длабока финансиска криза.

Со Нзогбиа би добиле играчиште..може да игра лев бек, лево крило и десно крило. Да се прашував јас, одма уште сега го зимам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom