Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така ке му го дадиме не е проблемКончески го бара Волвс , а Портсмут го бара на позајмица за 1 година....
Да бе.....Најверојатно деновиве ке се објави и новото засилување!
Н’зогбиа!!!!![]()
That picture of Carroll & Downing is as fake as Wayne Rooney's hair
Клиши е дрво неделкано ама па од друга страна Кларк и Кени можеби ќе го средат. А за Енрике не знам колку има простор за средувањеШо мислите кој леф бек треба да го купиме летово?? Во игра се Клиши или Енрике пошто во последниве 1-2 месеци Сисоко не се споменува....Мене прва опција би ми била Клиши....велат дека бил слаб во одбрана ама Арсенал игра со високо поставена дефанзивна линија шо стои на 40-50 метри од нивниот гол и нормално е да примаат многу голови и Клиши да прави по некоја грешка....гледав на некои форуми дека ние сме испратиле понуда од 5мил која беше одбиена од Арсенал тие бараат 9, шо значи дека негде 7-8м биле доволно....
Абе каков Даунинг. Ако е вистина ова за Нзогбиа нема потреба од Даунинг. Еден од нив ( ете наводно бил Нзогбиа ) и Мата според мене е доволно. + Викем + Адам + лев бек + можеби еден добар стопер. Ама времето си минува а ние ништо не правиме. Веќе дојде Јули ќе почнат подготовките а ние освен Хендо друг не зедовме. И што ова против Валенсија ќе сме претставувале засилувања? Демек ќе купиме до тогаш ?![]()
И одговорот на Тони Баре:
Си мочнав од смеење.![]()
![]()
![]()
Сега зборуваме за пристојна цена од 10 милиони максиум. Голем дел од тие пари ќе ги обезбеди Нгог така да нема причина да се грижиме за тоа. Дека е подобар од Нгог моментно не ќе да е ама можеби има поголем потенцијал па којзнае. А Адам ако не дојди нека е здрав и жив. Викем и Адам се последните за кои би се грижел сега. Прво крилата и бековите па после овие двајцаАбе вие луди ли сте ?? коа запнале ВИКЕМ па ВИКЕМ ... за него бараат 10-15 милиони ..... а за таков играч не се дава толку! ако беше добар ке играше прва постава за АНГЛИЈА21 а не резерва и никогаш не доби шанса! за тие 15милиони моземе да купиме многу по искусен напагач!!
ЛУГЕЕЕ тутула ни треба!!
туку овој АДАМ се подалеку е од ливерпоол!
Абе Викем не за во прв тим. Збориме за да го замени Нгог пошто овој очигледно ќе си оди. А Пачеко не го тркалаат многу така да ќе треба да бараме некој друг.Жално е што морам да се согласам со Скопје11, но дечково очигледно е во право... Викем колку сакат нека е добар, не вреди поќе од 5 милки. Не биват да фрлиш 15 милки за недокажано детенце ко него што играт во втора лига. Тие 15 што би ги фрлиле за него плус пет, ете го Даунинг, кој оваа година беше најдобар во Астон Вила.
И за Адам некако ми е сомнителна ситуацијава, ама ајде ќе почекаме... имат време... (дур не ја затворат А1)
Точно е дека треба да купуваме играчи кои ќе ни ја засилат сегашноста, а не иднината за 10 години... Ако фрламе пари за Викам и останати недоквакани деца, ќе станиме ко Арсенал кои титула немаат видено над седум години, а скоро секоја година купуваат барем по еден два играчи...
А колку години Ливерпул нема видено титула ?Жално е што морам да се согласам со Скопје11, но дечково очигледно е во право... Викем колку сакат нека е добар, не вреди поќе од 5 милки. Не биват да фрлиш 15 милки за недокажано детенце ко него што играт во втора лига. Тие 15 што би ги фрлиле за него плус пет, ете го Даунинг, кој оваа година беше најдобар во Астон Вила.
И за Адам некако ми е сомнителна ситуацијава, ама ајде ќе почекаме... имат време... (дур не ја затворат А1)
Точно е дека треба да купуваме играчи кои ќе ни ја засилат сегашноста, а не иднината за 10 години... Ако фрламе пари за Викам и останати недоквакани деца, ќе станиме ко Арсенал кои титула немаат видено над седум години, а скоро секоја година купуваат барем по еден два играчи...
5 :p Вие постите подолго. Мислам дека сте спремни за причестувањеА колку години Ливерпул нема видено титула ?