Ajмо вака... Доколку ги шутниме тие 13мина играчи, ќе заработиме јак кеш, НО, ако ни се повреди некој од првите 11мина, сме наебале скроз, јас лично би го остајл Макси, колку сака нека зема плата, но добар е, ќе игра ко џокер (не онај од бетмен), ќе влегви 60+ и ќе дава голој ко при крајов

Агер под итно да се продаде, пошто од што „игра“ го заборајв како изгледа...
Меирелеш не се продава, глеам некои сакаат да го продадеме... добро бе, имате памет вие?! плачевте за едно курвиче наречено Торес кој ништо не напрај за клубот, осем тие 30 и кусур гола првата сезона, а сакате да го продадеме Меирелеш кој направи повише за една сезона од Торес за три. не туку дробите тука ебаго!
За другиве ко Полсен, Ел Жар и компанија би ги шутнал... Полсен пошо во средина ги иаме сеа прилично многу... Но Макси би го оставил, исто и Инсуа или Аурелио, еден од нив двајца... за другиве се прајт работа.
Еве се залетуваат по Адам Џонсон, добар е, млад, скапоцен... но, поќе меракот ми го прај Даунинг (во игра, не во нешто друго, без перверзии... женоебач сум хахах)
Чув, море прочитав, да не ве лажам, погоре дека се плашел superstarpizza од тоа дан станиме ко Сити... што има да се плашиш бе?! ако сме ко нив одлично! што им фали нив што трошат по 200 за играч!
Онај токмакон од блекпул саде јади трици, ама џабе, Чарли Адам е наш.