Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе баталете ги Скајбет. Адам е наш 100%, а Кавани нема да го зејме 100%.[/quote]

не викам дека ќе го земеме Кавани, него ми падна во очи и реков ај да го споделам :) а Скајбет се гледа чисто ради забава и да си правиме бајрам на паметот :)

Aгуеро 37, Адам 9, Даунинг 20, Енрике 10 = 78 милиони... Овие да ги зејме, одприлика толку ќе не кошта.

Абе баталете ги Скајбет. Адам е наш 100%, а Кавани нема да го зејме 100%.

+Хендерсон :)

Хедерсон не ни е веќе трансфер цел, веќе го пазаривме, зборам за тие за кој сме заинтересирани.. а иначе, да, доколку ги зејме овие, се на се, летниот трансфер период би не коштал горе - долу околу 100че.

btw а во вашите планови никаде не спаѓа МАТА ??

Ако дојде АДАМ а тоа е веке 100% сигурно , тогаш едно 80% е очигледно е дека мора да се простиме од МИРАЛЕШ!

а па тоа значи дека парите од неговатра продазба ке бидат искористени за Агуеро или Мата!

btw а во вашите планови никаде не спаѓа МАТА ??

Ако дојде АДАМ а тоа е веке 100% сигурно , тогаш едно 80% е очигледно е дека мора да се простиме од МИРАЛЕШ!

а па тоа значи дека парите од неговатра продазба ке бидат искористени за Агуеро или Мата!

Не се залетувајте толку по Адам, работите се искомплицираа. Карл Ојстон (председател) и покрај нашите 9 мил понудени на маса тој намерно сега комплицира као демек имало и други понуди и барал да се покачи цената уште доколку сме сакале да го видиме одма во тимот.

Вчера се појавија гласини ( и тоа за мене уверливи) дека Комоли ги прекорил и рекол дека доколку не се прифати понудената сума до Петок ние ке сме се повлекле!

Е сега излегува на виделина она од кое се јас плашев а тоа е што сега сите мислат дека сега ние можеме да фрламе миљарди за играчи (нешто слично ко Шити).
Сето ова се направи со транферот на Керол.
Како што и веке знаете и трансферот на Даунинг се доведува во прашање каде сега се бара цена од 20 мил.

Според мене работата станува сериозна и мислам дека Комоли треба уште сега да им стави на сите клубови со кои преговараме на знаење дека нема толку лесно да се влечат пари од овој клуб!
Мислам дека најдобро ке биде да се повлечеме од преговорите со Адам и да го кажеме тоа јавно, така би се испратило порака до сите клубови!

Koj Адам ако може да знам,дека не сум во тек ??

Koj Адам ако може да знам,дека не сум во тек ??
Чарли Адам од Блекпул!

Инаку во светот на Твитер наголемо се споменува името на Адам Џонсон од Манчестер Сити!:)

Уфффф.Знаете каде да удрете.Според мене да го земете него ииии Уште еден лев бек и топ.Агер не е за лев бек :)

Уфффф.Знаете каде да удрете.Според мене да го земете него ииии Уште еден лев бек и топ.Агер не е за лев бек :)
Со Кени како прв човек Агер не е ни планиран за таму, тој (големо) АКО остане ке биде во комбинација само за штопер!

Лев Бек сеуште нема во комбинција за евентуален трансфер (или барем не посериозна) но со вракањето на Инсуа во тимот би можело да се комбинира со него како опција!

Инаку Гркот завршува со договорот на крајот од месецов!:p

Срамота ....треба скоро сите овие бркање.!!!

ХХахахха...работата е сега што неможеме така лесно да се ослободиме од 13 играчи кои се наведени во списокот ( а ги има и повеке).

Се ке разберам, само едно не......ако Јованович заслужува 110 000 фунти неделно тогаш ја заслужувам барем 1000 тука што ги кршам копчињава на тастатурата за Ливерпул!
Ете толку голем е неговиот придонес досега!

Инаку можда веке знаете......

Макси во интервју за Аргентински весник изјавил дека има желба да се врати во својот прв клуб, односно дека прифака да се врати...сега на ред е тој клуб да испрати понуда до ЛФЦ!

Ajмо вака... Доколку ги шутниме тие 13мина играчи, ќе заработиме јак кеш, НО, ако ни се повреди некој од првите 11мина, сме наебале скроз, јас лично би го остајл Макси, колку сака нека зема плата, но добар е, ќе игра ко џокер (не онај од бетмен), ќе влегви 60+ и ќе дава голој ко при крајов :D
Агер под итно да се продаде, пошто од што „игра“ го заборајв како изгледа...

Меирелеш не се продава, глеам некои сакаат да го продадеме... добро бе, имате памет вие?! плачевте за едно курвиче наречено Торес кој ништо не напрај за клубот, осем тие 30 и кусур гола првата сезона, а сакате да го продадеме Меирелеш кој направи повише за една сезона од Торес за три. не туку дробите тука ебаго!

За другиве ко Полсен, Ел Жар и компанија би ги шутнал... Полсен пошо во средина ги иаме сеа прилично многу... Но Макси би го оставил, исто и Инсуа или Аурелио, еден од нив двајца... за другиве се прајт работа.

Еве се залетуваат по Адам Џонсон, добар е, млад, скапоцен... но, поќе меракот ми го прај Даунинг (во игра, не во нешто друго, без перверзии... женоебач сум хахах)

Чув, море прочитав, да не ве лажам, погоре дека се плашел superstarpizza од тоа дан станиме ко Сити... што има да се плашиш бе?! ако сме ко нив одлично! што им фали нив што трошат по 200 за играч!

Онај токмакон од блекпул саде јади трици, ама џабе, Чарли Адам е наш.

Ajмо вака... Доколку ги шутниме тие 13мина играчи, ќе заработиме јак кеш, НО, ако ни се повреди некој од првите 11мина, сме наебале скроз, јас лично би го остајл Макси, колку сака нека зема плата, но добар е, ќе игра ко џокер (не онај од бетмен), ќе влегви 60+ и ќе дава голој ко при крајов :D
Агер под итно да се продаде, пошто од што „игра“ го заборајв како изгледа...

Меирелеш не се продава, глеам некои сакаат да го продадеме... добро бе, имате памет вие?! плачевте за едно курвиче наречено Торес кој ништо не напрај за клубот, осем тие 30 и кусур гола првата сезона, а сакате да го продадеме Меирелеш кој направи повише за една сезона од Торес за три. не туку дробите тука ебаго!

За другиве ко Полсен, Ел Жар и компанија би ги шутнал... Полсен пошо во средина ги иаме сеа прилично многу... Но Макси би го оставил, исто и Инсуа или Аурелио, еден од нив двајца... за другиве се прајт работа.

Еве се залетуваат по Адам Џонсон, добар е, млад, скапоцен... но, поќе меракот ми го прај Даунинг (во игра, не во нешто друго, без перверзии... женоебач сум хахах)

Чув, море прочитав, да не ве лажам, погоре дека се плашел superstarpizza од тоа дан станиме ко Сити... што има да се плашиш бе?! ако сме ко нив одлично! што им фали нив што трошат по 200 за играч!

Онај токмакон од блекпул саде јади трици, ама џабе, Чарли Адам е наш.

Им фали УГЛЕД!

Не сакам таков Ливерпул кој би менувал играчи ко пелени на бебе!

Сега да си одат 13....за да пристигнат (ај нека бидат пола) 6/7 играчи..... тоа би било погубно ко прво за Угледот на клубот, а потоа за Клупските традиции каде никогаш не се правело вакви измени!

Можеби Сити поставува некои нови граници и нови правила во Фудбалот.
Ако се тоа новините на модерниот фудбал ја би се одкажал од негово следење!
Ебаго за Реал мислевме дека менува играчи ко чорапи, сега Сити малку ми се чини е терминот со кој ги споредив од погоре!

И за на крај да потеницрам.....
Нема никаква гласина дека клубот ке се обиде да ги продаде сите тие 13 играчи кои се наведени во текстот, туку тоа е само некоја си фикс идеја односно желба на авторот!

pa nema ni zosto da gi prodava site ? ako nekoj se soglasi da igra za pomalku plata ke ostane!!!
btw kaj otidovme so pregovorite za MATA ??? obrnavme samo na ADAM ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom