Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај честито победа заслужено победивте!!!
Дечки вие со лига европа како стоете??
И догодина што,како планирате?:helou::helou:

Ај честито победа заслужено победивте!!!
Дечки вие со лига европа како стоете??
И догодина што,како планирате?:helou::helou:

Не планираме туку ќе ја освоиме Премиер лигата!!

Колку да си знаеме ние.Да си планираме за догодина.

:pos2: Да да....планирањето е добро. Само ние сега баш и немаме време за планови ама добро е да се планира. Вие ЛШ одите да освоите мислам најфер ќе е. ПЛ извадете ја од плановите. ЛШ како тргнало ( не играме ние и в година ) може да освојувате а за Карлинг и Фа ( па и Комјунити ) нахнадно ќе се договориме. АКо не групно тогаш јас и ти преку ПП ќе средиме. :baeh:

:pos2: Да да....планирањето е добро. Само ние сега баш и немаме време за планови ама добро е да се планира. Вие ЛШ одите да освоите мислам најфер ќе е. ПЛ извадете ја од плановите. ЛШ како тргнало ( не играме ние и в година ) може да освојувате а за Карлинг и Фа ( па и Комјунити ) нахнадно ќе се договориме. АКо не групно тогаш јас и ти преку ПП ќе средиме. :baeh:
Мање бино важно Јунајтед и Ливерпул да освојуваат трофеи(и вие да растргате пајажините од вашите клубски витрини).

Мање бино важно Јунајтед и Ливерпул да освојуваат трофеи(и вие да растргате пајажините од вашите клубски витрини).

Си слушнал нешто ама не си дослушнал. Работата е во тоа што кај нас забрзано се работи на изградба на нови витрини затоа што старите се преполни со трофеи - не собира веќе ! Впрочем затоа и последниве 4 години од раководството забранија да се освојуваат трофеи оти немало место. Ама сега се е средено и проширено така да уште во мај може еден пехар да ставиме таму!

LUIS SUAREZ HD:

vs Stoke City

vs Wigan Athletic

vs West Ham United

и за крај кичмо-кршењето на United-овата одбрана на Anfield Road

Утре директен пренос на канал 5, 19 часот Брага vs Ливерпул! Жерард не отпатовал, а се очекува деби на Керол во Европа.

Anfield Online

Rumours being fed into us suggest Gerrard's season could be over. Hopefully the old boy will be okay.
Лошо лошо. Се надевам дека е дезинформација. Катастрофална вест

Anfield Online

Rumours being fed into us suggest Gerrard's season could be over. Hopefully the old boy will be okay.
Лошо лошо. Се надевам дека е дезинформација. Катастрофална вест

Ова повреда Капетанот ја влечи од минатата сезона. Но поради проблемите во кој западнавме тој не се одлучи за операција. Според мене ова е правиот момент за такво нешто. Барем да биде ФИТ за новата сезона кога оваа веке е завршена за нас.

Се надевам дека конечно овај момак ке проработи.....
10_4d77d3101a3f2973793989.jpg

За да барем колку толку ублажеме со оваа загуба, иако не мислам дека Кени ке го игра него затоа што со играњето на Џо Кол автоматски би значело дека Мираљес ке мора да игра поназад !
Мислам дека сепак играчот кој ке го замени ке биде Поулсен.
Ова секако доклку играме со 2 дефанзивни играчи за врска!

Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Johnson, Poulsen, Lucas, Spearing, Meireles, Cole, Kuyt // Subs: Gulacsi, Pacheco, Maxi, Wilson, Ngog, Carroll, Flanagan
Задоволен и од бод. Не се нешто посебно Брага така да и пораз не ме плаши. Сакам да изиграат со срце и поотворено да не биде како досегашните натпревари во ЛЕ.

Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Johnson, Poulsen, Lucas, Spearing, Meireles, Cole, Kuyt // Subs: Gulacsi, Pacheco, Maxi, Wilson, Ngog, Carroll, Flanagan
Задоволен и од бод. Не се нешто посебно Брага така да и пораз не ме плаши. Сакам да изиграат со срце и поотворено да не биде како досегашните натпревари во ЛЕ.

Тимот е солиден може да се очекува и да изненадиме.:helou:

Тимот е солиден може да се очекува и да изненадиме.:helou:
Ако мислиш на петарда да примиме може :pos2:

--- надополнето ---

бтв како си поминавте за празникот госпоѓици мои?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom